Ако ние не се справим с повишаването на избирателната активност,

...
Ако ние не се справим с повишаването на избирателната активност,
Коментари Харесай

Рая Назарян: Ако не повишим избирателната активност, няма да можем да излезем от политическата криза

Ако ние не се оправим с повишението на изборната интензивност, няма да можем да излезем от политическата рецесия. Това сподели пред публицисти, кандидат-депутат и лидер на листата на в 23 МИР София след регистрирането на листата, съобщи БНР.

Това ще бъдат нашите съществени старания, с цел да може да сложим завършек на това безвремие и да можем да подсигуряваме сигурното ръководство и най-много предвидимостта, тъй като постоянно е доказвал с делата си, че ние изпреварваме, превантивно действаме преди да е настъпила някоя рецесия в обществено-икономическия ни живот. Това е нашият главен приоритет, сподели още Назарян.

В листата ни има потвърдени специалисти в своите области, намерили сме и нужния баланс сред по-младите и по-опитните, тъй като за приоритет постоянно е било образованието, бъдещето и реализацията на младите, добави тя. Влизаме в акцията със самочувствието на първа политическа мощ. Неслучайно постоянно печелим изборите, тъй като единствено ние имаме управническа стратегия, която се актуализира непрекъснато и съдържа действителни ограничения за всяка секторна политика. Затова и печелим доверието на съгражданите ни, добави Назарян. Нашият главен приоритет в тази акция са нашите ограничения, нашите решения да доближат до оптимален брой гласоподаватели, с цел да можем да повишим изборната интензивност, означи тя. 

Трябва да си дадем сметка, че институциите стартират да склерозират, склерозира политическата система и в случай че не се сформира кабинет след изборите, тази наклонност ще се задълбочава, сподели Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,. Ясно към този момент сме декларирали, че ще приказваме с хората и за техните проблеми, няма да се поддаваме на провокации, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР