Ако не знаете, с какво да посрещате своите гости, попитайте

...
Ако не знаете, с какво да посрещате своите гости, попитайте
Коментари Харесай

Здравословно хранене при различните зодии

Ако не знаете, с какво да посрещате своите посетители, попитайте ги какви зодиите са. Изненадващ, само че факт е, че хората с избрани зодии имат сходни желания в храненето.
Какви са питателните привички на всяка от зодиите в Зодиака, предлагаме ви да узнаете в този момент:
Овен
Притежателите на парещ характер, нормално с изключително наслаждение се хранят с ястия, подправени с горещи сосове. Добре направена пържола, подправена със сос от червен пипер и чили е като небесна приятност за Овена.
Телец
Каквото и да яде Телецът, за него е значимо храната да е вкусна и удовлетворяваща. Следователно, билковите салати и ягодовите сокове не успокояват здравословния му вкус. Салата от морски блага в композиция със апетитен котлет ще внесе наслада на сетивата на Телеца.
Близнаци
Близнаците не ги интересува, какво се крие, пред тях на масата. Важното е да имат добра компания. Ако обаче се постанова да избират сред класическо домашно готвене и нещо екзотично, тогава ще изберат втория вид.
Рак
Ракът не е безучастен към храната, пред това да изпълни стомаха си. За него е значимо продуктите да са с високо качество и прохлада. Раците обичат обичайна храна. Салати, борш, птици, сладкиши и майонеза - това е, което постоянно провокира вкус у типичния представител на зодия Рак.
Лъв
За феновете на пищност и разкош истинските ястия са това, което ще зарадва и гостите и тях самите. Храната на масата им постоянно би трябвало да е допълнена от нещо извънредно и ново. Черен дроб от младо теле, миди, филе от сьомга или карпачо на октопод. Това е, което в действителност притегля вниманието на кралската зодия Лъв.
Дева
Питате се какво е най-важно за Девата по време на обяд? Девите държат на зеленчукови салати, умерено количество протеини и въглехидрати, най-малко холестерол, в това число пресни сладкиши. Девата се усеща щастлива и добре нахранена, когато положителната и здравословна храна е на масата й.
Везни
За същинските гурмета, родени под зодия Везни, са значими красивата презентация на храната и опцията да се насладят на нея. Най-вече Везните обожават скъпи алкохолни питиета и морски блага, плодови смутита и витаминни салати.
Скорпион
Най-често Скорпионите имат нараснал вкус. Ето, за какво хранителни желания са ориентирани да има първо, второ и десерт на масата. Тогава, за тях няма значение, дали е кюфте или юфка. Важното е, след вечеря да остане чувство за цялостно задоволство.
Стрелец
Хората от зодия Стрелец са преносими и нестабилни, ето, за какво закуската за тях е постоянно е скъпа. Освен това Стрелецът обича да пробва всичко ново, даже в случай че става дума за жабешки бутчета. Важното е да не го е хапвал до в този момент.
Козирог
По предписание Козирозите са последователи на традициите. Така питателните им привички са неспецифични. Диетата нормално включва типичен или пържени картофи, зърнени храни, кюфтета, супи, зеленчукови и месни салати. Козирогът може да опита екзотични и нетрадиционни ястия на празненство, само че без необикновен възторг.
Водолей
Представителите на зодия Водолей са новатори и експериментатори. За тях няма нищо по-скучно от обичайните ястия. В храната Водолеите дават особено желание на истински закуски в красива порция. Изработените по поръчка сладкиши, също са в графата естетически и гастрономическо наслаждение за тези гурмета.
Риба
Обикновено питателните желания на зодия Риби са свързани с това да се хранят с нещо ново. Държат не толкоз на храната, колкото на това с кого се хранят и в каква атмосфера. Ако обядът е съпроводен от вкусно вино и лека пикантна закуска, тогава Рибите се усещат на седмото небе от благополучие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР