Ако не успее да състави кабинет, партия ГЕРБ е готова

...
Ако не успее да състави кабинет, партия ГЕРБ е готова
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ГЕРБ иска в правителство с ПП. Но няма такова желание

Ако не успее да сформира кабинет, партия ГЕРБ е подготвена да поддържа държавно управление и с различен мандат, в това число и на " Продължаваме промяната ". Но не би взела участие в един Министерски съвет с Политическа партия. Това разгласи рано заран някогашният здравен и финансов министър Кирил Ананиев.

Часове по-късно Бойко Борисов смени плочата. Той подчерта, че без присъединяване на първите две партии (ГЕРБ и ПП) няма по какъв начин да бъде формирано устойчиво държавно управление. И предизвести някогашния министър да си мери приказките, че " става какафония ".  " В името на страната сме подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки ", акцентира експремиерът.

В помирително въодушевление през днешния ден бе и основният прокурор Иван Гешев. Той изпрати писмо до всички 240 депутати с апел да се одобри правосъдна промяна, да се наложат ограничения срещу  " увеличаващата се престъпност " и да се върне доверието на хората в институциите. От своя страна обвинител номер едно пое тежкия ангажимент да върви в Народното събрание, когато и да го поканят.

Докъде се простират границите на Руската федерация? Според проруския шеф на окупирания Херсон и прохождащ стихотворец Кирил Стремоусов: " където карам танк, всичко това е моята обичана татковина ". И ни дава още насоки: " Виждам Прага и Варшава, това е съветската страна ". 

" България е Мунчо. България е първенец по пропуснати благоприятни условия. И вчерашният ден ни донесе следващата от тях ". Защо изказванията и дейностите на Румен Радев по проблема с военната помощ за Украйна трансформират България в " селския глупак на Европа " - може да научите в коментара на Веселин Желев.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР