Ако не сте купували нов iPhone от известно време, може

...
Ако не сте купували нов iPhone от известно време, може
Коментари Харесай

Новият iPhone става „остарял“ в сериозен удар за собствениците – проверете дали трябва да надстроите

Ако не сте купували нов iPhone от известно време, може да е време да надстроите. Apple преди малко добави ново устройство към листата си с по този начин наречените „ остарели “ артикули, което значи, че към този момент няма да получава жизненоважни актуализации и не може да бъде поправено, в случай че нещо се обърка. Най-новият производител на позвънявания, който получи страховития статус, е iPhone 6 Plus, който в началото беше пуснат през 2015 година Това беше всеобщо известно устройство, защото беше един от първите смарт телефони на Apple, който включваше по-голям 5,5-инчов екран.

Собствениците бяха почерпени и с по-бърз A8 процесор, усъвършенствана задна камера с един обектив и HD видео диалози с помощта на по-добра FaceTime камера.

За страдание, в случай че сте се придържали към предишното и към момента имате iPhone 6 Plus в джоба си, най-сетне е време да помахате за довиждане.

Както Apple изяснява, „ Продуктите се смятат за остарели, когато Apple спря да ги популяризира за продажба преди повече от 7 години. A...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР