Ако не сте чували за тази двойка, най-вероятно току що

...
Ако не сте чували за тази двойка, най-вероятно току що
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Брад Пит и Анджелина Джоли – двама са малко, осем са тълпа

Ако не сте чували за тази двойка, най-вероятно одеве се събуждате от 15-годишна кома или сте живели в пещера. Поотделно те са известни, красиви и богати. Заедно са известни, красиви и богати на втора степен. Емблематичният статус на тази двойка в актуалната поп просвета е съпоставим с този на Адам и Ева, Данте и Беатриче, Бони и Клайд, Пижо и Пенда… Когато преди 16 години Анджелина Джоли и Брад Пит публично оповестиха връзката си, това беше следващото емпирично доказателство на националното просветление, че “които си наподобяват се притеглят. ” В случая ставаше въпрос за галактически предопределено, неизбежно, фантастично и разумно привличане сред двама от най-красивите хора на Земята.  Ходи след това, че не вярвай в приказките.

Само че, за разлика от приказките, които четем на децата си преди лягане и които Дисни екранизира, тази не приключва с “и заживели спокойно и честито, до момента в който свят светува. ”

 33rd Deauville Film Festival: The Assassination Of Jesse James - Premiere

Запитан в едно изявление какво е да живееш в кожата на героя си, постоянно киселия талант на диагностиката доктор Хаус от едноименния сериал, английският артист Хю Лори дава отговор по този начин: “Има дни, в които си потеглям от фотоси и в продължение на няколко часа и не преставам да накуцвам. ” На това му се вика да се слееш с облика си на 100 %! Нещо сходно се случва и с нашите герои.

Срещат се през 2004 година на снимачната площадка на много тъпичкия екшън филм “Мистър и мисис Смит ”. Превъплъщават се в отегчена фамилна двойка – наемни убийци, които работят за конкурентни организации и пробват да се очистят един различен, като в това време изтрепват още много хора. Емоциите, преструвайки се на двойка обаче, скоро се придвижват и в живота. Е, за разлика от героите си, те не могат да убият и мравка, само че за сметка на това се влюбват доста по-силно от тях.

За тези първи любовни трепети Анджелина си спомня: “Някак ненадейно се случи – това необичайно другарство и партньорство сред нас. Няколко месеца след началото на фотосите се усетих, че нямам самообладание да отида на работа. Но чак след снимането на последния кадър си позволихме да признаем, че това сред нас е съществено. ”

 Premiere Of Paramount Pictures'

Пищната женитба на Брад Пит и актрисата от сериала “Приятели ” Дженифър Анистън през юли 2000 бележи раждането на нова ослепителна звездна холивудска двойка. Двамата наподобяват доста влюбени и са толкоз захласнати един от различен, че се появяват на всемирски събития, облечени с облекла в един жанр и цвят. Но таман когато “Приятели ” свършва и Дженифър стартира да приказва за увеличение на фамилията, на хоризонта се появява Джоли – този път не в екранна роля, а в ролята на другата жена в живота на Брад Пит. Анистън излиза с изказване пред медиите, че раздялата им с Брад няма нищо общо със спекулациите в таблоидите за извънбрачната му връзка с неговата колежка Джоли. Само че какъв брой да няма!

Скоро по-късно изказване “Мистър и мисис Смит ” отпътуват на първата си сантиментална почивка в Кения. Придружава ги осиновеният наследник на Джоли, Мадокс. Когато Анистън вижда фотосите на тримата във вестниците, към този момент няма по какъв начин да отхвърля извънбрачната връзка на брачна половинка си. Признава в изявление пред Vanity Fair,че и тя като целия свят е шокирана от сходно развиване на събитията.

 Premiere Of Paramount Pictures'

Първото дете на двойката е камбоджанското сираче Мадокс, осиновено от Джоли и тогавашния й брачен партньор Били Боб Торнтън през 2002 година До 2006-а, когато се събира с Пит, го отглежда сама. Но тъй като Анджелина, наподобява, е влезнала в осиновителен режим, през юли 2005 година осиновява шестмесечната Захара от Етиопия. Пит, който от дълго време мечтае да бъде баща, внезапно се оказва подобен на две деца.

Първото биологично дете на двойката, Шило, се ражда през 2006 година Двойката пътува чак до Намибия за раждането, с цел да избегнат медийната шумотевица към събитието. И са прави. Медиите са напряко полудели към новото бебе на Бранджелина. Първите фотоси на Шило са продадени за 4.1 млн. $.  Тя става и първото бебе, овековечено от восък от Мадам Тюсо.

На идната година Анджелина се влюбва в тригодишно виетнамско сираче, Пакс.  Налага се да го осинови в качеството на самотна майка, тъй като виетнамските закони не разрешават на неженени двойки да осиновяват деца.

Но Пит и Джоли не стопират дотук. Две години по-късно се снабдяват с близнаци. От тяхна плът и кръв. Кнокс и Вивиене проплакват за първи път в Ница.  С умопомрачителните 14 млн. фотосите им бият в пъти по цена тези на Шило и единствено няколко дни след раждането си  бебетата дебютират на корицата на People.

Всички се питат: Колко деца още би трябвало да се родят и осиновят, с цел да накарат Пит най-сетне да предложи брак на обичаната си? Само че слуховете за иден брак са помрачени от други, злонамерени такива. През февруари 2010-а News of the World гръмва със заглавие, че Пит и Джоли са се разделили. Да, но не. Двойката съди вестника за разпространение на подправени вести и печели делото.

Ще минат две години преди Джоли да покаже годежния пръстен за един милион, с който Брад й е предложил да се оженят. Двойката не изневерява на навика си да прави всички значими неща отвън границите на Съединени американски щати и подписва брак във Франция. Много скришен брак! На церемонията в Шато Миравал през август 2014 година участват едвам 14 индивида (освен 8-членнното семейство Пит-Джоли). Булката, облечена в рокля, ушита особено за нея в “Ателие Версаче ”, водят до олтара синовете й Мадокс и Пакс. Захара и Вивиен вървят пред тях и разпръсват цветя по пътеката, а на Шило и Пакс е поверена задачата да носят венчалните халки.  И тъй като някак потегли да приказваме за скандално високи цени на първи фотоси, наложително би трябвало да се означи, че с цел да разгласяват на кориците си фотоси от събитието, списанията  People  и Helloo изтърсват от касичките си към 20 млн. $!

Много малко хора биха се подложили на интервенция за унищожаване на органи, в случай че това не се постанова, само че Джоли е един от тях. Първо през 2013 година се подлага на превантивна двойна масектомия. Причината: актрисата е притежател на мутирал ген, който носи 87% възможност за развиване на рак на гърдата и 50% – на яйчниците. Светът приветства смелото решение на Джоли, с което дава образец на дамите да обръщат повече внимание на здравето си преди да е станало прекомерно късно. Две години по-късно още веднъж се подлага на превантивна интервенция, този път за премахване на яйчниците и Фалопиевите тръби. Някъде по пътя към светлото бъдеще без рак, актрисата не пропуща да си направи и една лека пластична промяна на носа. Или най-малко по този начин се спекулира, тъй като и до момента не е доказано, че Джоли е лягала под ножа по други с изключение на чисто здравословни аргументи.

Научавайки, че жена му отново ще се оперира, разтревоженият Брад, който по това време е във Франция, скача на първия аероплан и лети с часове, с цел да бъде до жена си в този миг.  Тогава още никой не подозира, че единствено година по-късно с изключение на репродуктивните си органи, Джоли е на път да клъцне и нещо друго – брачните окови.

 46th New York Film Festival

Това е формалната версия на Джоли за пред медиите, когато я питат за какво е решила да подаде молба за бракоразвод и да изиска настойничество над шестте им деца. Какво обаче се крие зад това решение? Дали е влошаващото се пиене на Брад или случаят в самолета, станал причина артистът да бъде разследван по обвиняване за принуждение над дете освен от обществените служби в Лос Анджелис, само че и от ФБР?

По време на полет от Ница за Съединени американски щати съпрузите стартират да се карат и 15-годишният Мадокс се намесва в отбрана на майка си. Това наподобява подразва гавърналия няколко уискита Брад и той протяга ръка да го хване за рамото. Бранджелина обаче с един скок се озова сред двамата, предотвратявайки висящия в пространството пестник. До физическа кавга по този начин и не се стига, само че случаят очевидно е дръпнал някаква свръхчувствителна струна в сърцето на многодетната майка.

Пет години към този момент продължава тежкото бракоразводно дело сред Пит и Джоли, за което към този миг всеки от тях е похарчил над милион $. Костеливият орех се оказва попечителството над  децата. Юристи настояват, че е изцяло евентуално делото да се проточи още пет години, до 2026-а, когато близнаците ще навършат 18. И споменавайки децата, методът по който се развива животът им, не е по-малко трогателен от този на родителите им.

След гимназията Мадокс се мести в Южна Корея, с цел да следва биохимия в Сеулския университет.

Пакс още веднъж е почнал да учи виетнамски – езикът, който е приказвал като напълно дребен.

Захара върви решително по стъпките на майка си във връзка с филантропичната активност.  Освен това 15-годишната госпожица се увлича по дизайна на бижута, а облагата от първата си сбирка подарява на приюти за жертви на домашно принуждение.

От невръстна възраст Шило желае да бъде момче. Тя се подстригва късо, носи момчешки облекла и се възприема като един от братята в фамилията. Родителите й са задоволително широкоскроени хора и поддържат трассексуалното си дете. Нямат нищо срещу и да си смени името на Джон. В началото на 2020-а Шило-Джон се подлага на интервенция, естеството на която обаче не е известно.

Близнаците Нокс и Вивиен навършиха 12 през юли предходната година и към този момент могат да се похвалят с дребни кино функции. Освен това демонстрират усет към предприемачеството, което към този момент се демонстрира в  продажба на лакомства за кучета в локалния кучешки парк.

 Angelina Jolie and Brad Pitt in London

След непотвърдените клюки, че Брад си е хванал израелско гадже, последваха нови, които обаче звучат надалеч по-правдоподобно. Както наподобява, любовната искра е припламнала още веднъж сред него и Дженифър Анистън. Или може би в никакъв случай не е изгасвала… Според сп.  Star ролята на Купидон в тази ситуация е изиграл Джорж Клуни, който  окуражил приятелчето си Брад да възвърне връзката с някогашната си жена. Но единствено бъдещето ще покаже до каква степен ще се осъществен молитвите на почитателите по света тези двамата да се съберат още веднъж.

Новините към 45-годишната Анджелина Джоли към днешна дата са следните. Наскоро беше премиерата на новия екшън трилър с нейно присъединяване –  Тhose Who Wish Me Dead.

В изявленията твърди, че се е върнала към актьорската специалност след дълго неявяване от екрана, с цел да се разсее от проблемите към развода. А последният най-сетне влиза в съда. Очаква се по време на процеса за очевидци ще бъдат привикани по-големите деца, както и 82-годишния татко на актрисата, артистът Джон Войт.

С огромно удовлетворение Анджи продаде картина на Чърчил, подарък от Брад, за 11.5 млн. $. Достатъчно пари, с цел да си разреши още някоя и друга чанта от обичаната си марка  Dior.

Засега любовният й статус е “твърдо необвързана ”.

[1] Преструвай се, до момента в който не се получи в действителност.

Снимки: GettyImages

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР