“Ако не стане в първия мандат, няма да стане и

...
“Ако не стане в първия мандат, няма да стане и
Коментари Харесай

Борисов смята, че ако първият мандат не получи подкрепа, то и вторият няма шансове

“Ако не стане в първия мандат, няма да стане и във втория при тези поръчки на партиите. Не се меся в работата на Мария Габриел, само че тя би трябвало да продължи и да направи държавно управление ”. Това разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той добави, че се надява разсъдъкът на политиците да проработи и добави, че през днешния ден от ГЕРБ ясно са посочили, че може да им се има доверие. Коментарът му е във връзка гласуването по-рано през днешния ден в пленарната зала за избор на ръководител на Правната комисия. ГЕРБ съблюдаваха обещанието си и дадоха поддръжката си за претендента на ПП-ДБ Стою Стоев.

Борисов напомни, че от доста години политиците желаят оставката на Иван Гешев, само че досега не се е разразявал скандал като този, на който сме очевидци. “При този скандал това ни прави по-убедени, че политическата класа може да се меси единствено със закони. Законите на Крум Зарков ще бъдат признати от нашата партия “, даде обещание той.

Относно опцията да бъде гласуван постоянен кабинет с втория мандат, той съобщи: “Господин Карадайъ направи няколко калкулации. Без ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане ” и Има Такъв Народ стават 152-ма срещу. Ако държавното управление не стане с първия мандат, няма да стане и с втория ”.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР