Ако не стане в първия мандат, няма да стане и

...
Ако не стане в първия мандат, няма да стане и
Коментари Харесай

Борисов: Кабинет с втория мандат няма да стане

" Ако не стане в първия мандат, няма да стане и във втория при тези поръчки на партиите. Не се меся в работата на Мария Габриел, само че тя би трябвало да продължи и да направи държавно управление ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

Борисов към момента се надява на разсъдъка на политиците за сформиране на държавно управление. Днес показахме, че на ГЕРБ може да се има доверие, сподели още той.

Борисов напомни, че от доста години, доста политици желаят оставката на Иван Гешев, само че досега не се е разразявал скандал като този, на който сме очевидци. „ При този скандал това ни прави по-убедени, че политическата класа може да се меси единствено със закони. Законите на Крум Зарков ще бъдат признати от нашата партия “, даде обещание той.

„ Ние пред нашите гласоподаватели и евроатлантически сътрудници съм поел ангажимент законите на Крум Зарков да бъдат признати. Говорили сме го на всички места във всички зали, във всички градове. Този, който е писал тези закони носи отговорност, сред първо и второ четене могат да се създадат промени, само че това законодателство би трябвало да бъде признато “, добави Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР