“Ако не сменим посоката на мислене, ако не започнем да

...
“Ако не сменим посоката на мислене, ако не започнем да
Коментари Харесай

Цвета Галунова: БСП показа отвореност към младите хора с желание да променят България


“Ако не сменим посоката на мислене, в случай че не стартираме да търсим нещата, които ни сплотяват, а не тези, които ни разделят, надали ще има ярко бъдеще пред България. ” Това съобщи претендентът за депутат от листата на “БСП за България ” във Велико Търново Цвета Галунова в предаването “На фокус ” по Нова телевизия.
“Възраждане ” ме изключиха поради неодобрението на държанието ми вътре в Народното събрание да беседвам с другите парламентарни групи. За мен това е погрешно, тъй като аз влязох в политиката, с цел да преследвам и пазя избрани дела. Смятам, че единственият метод да се преборя за тези дела, е посредством диалогичност и посредством обединяване ”, изясни тя за разбирането си за правене на политика.
А идеите на Цвета Галунова - по-голям % от Брутният вътрешен продукт за просвета, повече българска музика в родния ефир и повече средства за музеите, галериите, читалищата, театрите и оперите.
Според нея идеите на “Възраждане ” значително повтарят политиките на Българска социалистическа партия. “БСП, канейки ме посредством гражданската квота, сподели една отвореност към това младежи с готовност да работят за смяната на България към положително, да бъдат включени в листите. Нещо, което “Възраждане ” не направиха, а се капсулираха. Смятам, че това нещо ще се покаже и в изборните резултати ”, разяснява Галунова.
Според претендента за народен представител от левицата България би трябвало да търси партньорство и със Съединени американски щати, и с Русия. По нейните думи, би трябвало да има един баланс, а сега България е обърната прекомерно доста на запад и прекомерно малко на Изток.
“Моят апел е най-много към младежите, тъй като като че ли сега те са изпаднали в една незаинтересованост, че нищо не зависи от тях и всеки гледа по допустимо най-бързия метод да избяга от България и от политиката. Моят апел към тези хора е да не бягат от политиката, тъй като тя не мръсно нещо, изключително в случай че се прави от чисти хора. Пълнейки Народното събрание с чисти хора, ние можем да променим образа на политиката ”, сподели в умозаключение Цвета Галунова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР