Ако не си падаме по секса на открито, а вече

...
Ако не си падаме по секса на открито, а вече
Коментари Харесай

Секс игри за напреднали

Ако не си падаме по секса навън, а към този момент сме го практикували на всяко място в дома, значи имаме потребност от различен тип смяна. Различните палави игри ще ни подсигуряват нови чувства и прекарвания, а и незабравими мемоари.

Роли
Със сигурност всеки от нас има съответни желания. Някои дами харесват мъже в униформи, мъжете пък няма да откажат обзор от секси здравна сестра. Може да звучи тривиално, само че в случай че не сме пробвали до момента, не трябва просто да отхвърляме концепцията като скучна. Защото по никакъв начин не е. Самата концепция, че се представяме за някого другиго, и то с цел да прелъстим обичания човек, ще ни върне в тези първи дни и месеци на връзката, когато тръпката непосредствено ни вкарва в леглото.

Гол покер
Още една класика. Алкохолът смъква задръжките, а разпоредбите - облеклата. Едно е несъмнено: изгубил в тази игра няма. Трябват единствено карти и бутилка от обичаното пиво.

Секс зарове
Разбира се, в секса няма правила и всеки може да прави каквото си желае. Но от време на време няма неприятно да се подчиним на шанса. Точно както с хвърлянето на заровете ни се пада съответна поза и мястото, където би трябвало да я изпробваме. И няма място за отводи.

Кама Сутра
Без значение дали ще се сдобием с хартиено издание, ще го намерим в интернет или ще свалим приложение на телефона, още веднъж ще разчитаме на шанса да разнообрази половите прекарвания.
Спираме се на случайно определена поза и се почваме, както се споделя. Само не трябва да надценяваме опциите си, с цел да не запомним опита с посещаване в болница, а не с разтърсващ оргазъм.

Истината или се осмеляваш
Но не с тези по хлапашки наивни въпроси, които си задавахме в пети клас. Изпадаме в дълбоки откровения, а в случай че предпочетем да запазим истината за себе си, ще би трябвало да осъществим едно полово предпочитание на колегата.

Обикновени, само че не тъкмо
Ако с половинката сме почитатели на настолните или видеоигрите и по-често запълваме вечерите с тях, а не със секс, то значи е време да комбинираме и двете. Отново употребяваме тактиката, че изгубилият би трябвало да извърши едно предпочитание на спечелилия. Така ще сме и по-нахъсани за победа. Или пък в случай че през днешния ден просто ни се играе ролята на подчинения.

Няма време
Пускаме таймера на телефона да регистрира 20 минути. За това време би трябвало да успеем да се докараме взаимно до оргазъм. И всичко е разрешено. И, не, оправданието, че нямаме време за секс, не минава... Има и различен вид - всеки да има по минута да възбуди половинката. След приключването й, е ред на другия. А и редуването ще си свърши работата - да забави края, само че и да удължи удоволствието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР