Ако не получим какъвто и да е знак, че ще

...
Ако не получим какъвто и да е знак, че ще
Коментари Харесай

Атанасова: Ако не получим знак от другите, ще демонстрираме самочувствие

Ако не получим какъвто и да е знак, че ще се търси решение на рецесиите с отговорност, то ние за следващ път ще демонстриране освен самочувствие, само че имаме специалисти, които може да предложим за кабинет, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Все още има благоприятни условия за диалози по избрани цели. Няколкократно призовахме останалите политически партии да видят рисковете пред страната, в случай че се стигне до нови избори. Очевидно без първата политическа мощ доста мъчно би се образувал кабинет.

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова след консултациите при президента Радев.

Очевидно е, че даже използването на Контактната група не срещна нито схващане, нито държавническо схващане и те (партиите отказали да вземат участие – бел. ред.) считат, че по-голям късмет има друга политическа мощ. В този смисъл, всичко, което декларирахме – като вероятни цели, като търсене на болшинство по избрани тематики, към момента стои на масата. Призоваваме останалите ПГ да помислят, съобщи Атанасова.

Тя заяви, че президентът Радев не ги е уведомил по кое време ще бъде връчен проучвателния мандат за образуване на държавно управление. Той следва конституцията, ще организира съвещания с останалите сили, заключи Десислава Атанасова.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР