Ако не ни затворят пътя, ще ни спрат водата. Така

...
Ако не ни затворят пътя, ще ни спрат водата. Така
Коментари Харесай

Бизнесът от ул.Чаталджа: Строителна фирма блокира достъпа до обектите ни, без предупрежедние и график

Ако не ни затворят пътя, ще ни спрат водата. Така е от 10 дни и всичко се случва без явен график, оплакват се компаниите, които работят в района 

Ремонтът на подземната инфраструктура на ул. “Чаталджа “ носи съществени загуби на няколко компании , защото или достъпът до обектите им е стеснен, или водата им е спряна, без предизвестие.

Управителят една от тях - автомивката против бензиностанция „ Петрол “ – на кръстовището на ул. “Владимир.Вазов “ с ул. “Чаталджа “ Румен Христов потърси Флагман.бг, с цел да сигнализира за сериозния проблем. Той изиска единствено едно от фирмата-изпълнител – „ ТСМ-3 “ ЕООД – да има повече предвидимост, с цел да могат да възнамеряват работата си.

„ Знаем какъв брой значим е този план и го приветстваме, само че дано да почитат и нашият труд. Ако не ни затворят пътя, ще ни спрат водата. Така е от 10 дни и всичко се случва без явен график. Не ни дават никакъв проект. Когато ги попитаме ни подвеждат. Уж в понеделник и вторник щяха да разкопават, пуснах си служащите, а компанията въобще не стартира. Вчера, в четвъртък, чиновниците ни отново бяха тук и още веднъж не можеха да работят, тъй като бяхме затворени “, сподели пред Флагман.бг Румен Христов.
 До Нова година ще затварят поетапно елементи на ул. " Чаталджа " в Бургас
В автомивката му работят 5-ма чиновници, а компанията има контракти с редица контрагенти, които в този момент не може да извършва по независещи от тях аргументи.

Фирма „ ТСМ-3 “ ЕООД, благосъстоятелност на Румен Сивков и Тодор Петров , прави СМР-ата по замяна на водопровода и канализационната мрежа по социална поръчка, предоставена от ВиК Бургас. От сдружението споделиха, че ще възложат инспекция, само че казусът там бил, че имало доста подпочвени води по цялата улица „ Чаталджа “, които основават съществени проблеми.

При всеки ров бълвало съществено количество води и пясък, които се изпомпвали по характерен метод.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР