Ако не можем да се концентрираме в работата или децата

...
Ако не можем да се концентрираме в работата или децата
Коментари Харесай

9 любими български дестинации, които искаме да посетим повече от веднъж

Ако не можем да се концентрираме в работата или децата непрекъснато ни нервират, това е знак - време е за отмора. Независимо дали става въпрос за 2-3 дневни уикенд пътешествия или почивка от седмица-две, не е по никакъв начин изненадващо, че българите избират най-вече български дестинации.

Истинските аргументи са няколко. България е прелестна и богата на просвета. Природата е комбиниране от високи планини, море, езера, реки, пещери и низини – особености, които са присъщи за малко страни. Много от обектите са под протекция на ЮНЕСКО, което дава мотив за спомагателна горделивост и внимание към тях.

 българия iStock

Позитивната вест е, че от ден на ден хотелиери и добродетелни българи се ориентират към така наречен селски туризъм за запазване и запазване на бита, културата, ястията и традициите ни. За благополучие, с нашата многовековна история, не е мъчно да се откри "материал " за любопитния екскурзиант. Похвално е, че българинът се интересува от всичко това и не се опасява да се върне обратно във времето.

Друга причина, заради която е по-добре да пътешестваме из България, е фактът, че цените са налични и действителни. Също, знанието на непознат език не трябва да се подценява, в случай че решим да пътуваме в чужбина. У нас неналичието му не е причина за терзание, тъй като можем да спрем всекиго за помощ или инструкции. Така че, нямаме потребност от разговорник в устрема си да произнесем това, което желаеме да знаем.

Позитивност е и компактността на страната ни, което значи, че всяка една нейна точка е елементарно достижима и не е належащо да губим по този начин скъпите часове и дни по летища или интернационалните автомагистрали.

Затова, не се колебайте, а преоткрийте България. Нашата страна има с какво да ни изненада и какво да ни предложи, без значение дали желанието ни е да си починем на морето или интензивно да се срещнем с културните селища и монументи.

 9 обичани дестинации в България  9 обичани дестинации в България  9 обичани дестинации в България  9 обичани дестинации в България
Независимо къде ще прекараме лятната си почивка или почивните дни, най-важното е да се радваме на компанията на хората, с които ще ги споделим, да се отпуснем, да забравим всекидневието и да се отдадем на безгрижието, да беседваме повече с колегата си и да играем с децата си.

Защото приятните прекарвания, миговете запечатени от фотоапаратите и смехът с най-обичаните от нас хора ще ни топлят през цялата година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР