Ако не можем да изберем свои представители във властта, трябва

...
Ако не можем да изберем свои представители във властта, трябва
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Русия има интерес България да е политически нестабилна

Ако не можем да изберем свои представители във властта, би трябвало да го създадем идващия път, по всяко време той, сподели в предаването „ Събуди се, София “ рекламистът Радослав Бимбалов.

„ Нека не забравяме, че тези избори, които се случиха оня ден, бяха провокирани не от хората, не беше свалено държавното управление с митинги от гласоподавателите. Правителството беше свалено с дейните дейности на президента Радев, ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “. То беше свалено от вътрешната страна “, добави Бимбалов.

По думите му, „ чертаенето на червени линии не оказва помощ “.

„ Аз мисля, че по-големият проблем е, че нямаше изясненост партиите какво желаят да реализират с тези избори. Защо не се постараха да задействат големия % негласуващи на предходните избори, в противен случай хвърлиха всички старания да стегнат своите твърди електорати “, добави Радослав Бимбалов.

Според него, огромният проблем в България не е купеният избор.

„ Това са допускам 7-8 махали, с ромско население, които са главният склад за гласове. Всъщност най-големият % гласуващи е така наречен следен избор. Това са хора, които биват по един или различен метод водени от конформизма, който е най-големият проблем на обществото. Конформизмът, който основава политически чудовища и ги държи на власт с години “, добави Бимбалов.

„ Вижте сега има една огромна мощ, която печели от нашата неустойчивост и тази мощ се назовава Русия. Русия има интерес България да има дестабилизация, тъй като ние сме стратегическа частица в Европейския съюз и в НАТО и никак не сме маловажни. Тази дестабилизация бива осъществявана интензивно с присъединяване на Кремълските ползи. Те биват прокарвани в България от години – и през ГЕРБ цяло десетилетие, и през безмълвното единодушие и присъединяване в общинските игри на Движение за права и свободи, сега интензивно и от проруската партия „ Възраждане “, и от позицията на българския президент “, сподели Радослав Бимбалов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР