Ако не искаме да живеем в свят, в който ще

...
Ако не искаме да живеем в свят, в който ще
Коментари Харесай

Владимир Василев, Pollenity: 1/3 от храната ни зависи директно от пчелите

" Ако не желаеме да живеем в свят, в който ще ни се постанова ръчно да опрашваме растенията си, би трябвало да се погрижим за пчелите. Нашата цел е да ги спасим, тъй като без тях животът ще бъде радикално друг “.

Това сподели вицепрезидентът по продажбите на Pollenity Владимир Василев в границите на форума Darik Business Radar: Бизнесът през идващото десетилетие, проведен от.

Според него, медът е доста повече от суперхрана. „ Купувайки същински мед, а не подобен, изработен в лаборатория, ние плащаме на пчеларя. Така му разрешаваме да се грижи за пчелите си. Именно те носят 64 милиарда $ в гратис опрашване за цялото човечество “, сподели още Василев.

По думите му, в случай че не платим на пчеларя и той се откаже, всички негови пчели и цялата тяхна опрашителна силаизчезват, а това може да ни докара донуждатаотръчноопрашване, каквото може да се види на редица места в Китай.

Вицепрезидентът по продажбите на Pollenity уточни още, че общо 1/3 от храната, която консумираме, зависи непосредствено, а 75% - косвено от пчелите, защото доста постоянно растенията, които те опрашват, са храна на животните, които по-късно намират място на трапезата ни.
От концепция до бизнес
„ Нашата компания се занимава главно с три неща, които оказват помощ опрашителите – просвета, технология и бизнес иновация “, сподели още Василев. Според него, главният въпросе по какъв начин да подсигурим пчеларите, тъй че те стабилно да отглеждат пчелите си.

„ Отговорът, който намерихме, го дефинирахме в една стратегия, която се казваОсинови кошер. Тя дава опция на всеки човек, семейство или компания да подсигурява какво ще ядат самите те и идващото потомство “, добави той.

Вижте какво още съобщи Владимир Василев наDarik Business Radar: Бизнесът през идващото десетилетие във видеото нагоре.

Форумът Darik Business Radar: Бизнесът през идващото десетилетие се реализира с поддръжката на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР