Ако не харесвате как са ви кръстили вашите родители, то

...
Ако не харесвате как са ви кръстили вашите родители, то
Коментари Харесай

Вижте 10-те най-абсурдни имена у нас

Ако не харесвате по какъв начин са ви кръстили вашите родители, то най-голямото ви утешение би бил фактът, че има хора с имена, които звучат в действителност неуместно. Вярно е, че на всяка майка и на всеки татко им се желае детето му да бъде само и неповторимо, само че да кръстиш малчугана си по метод, който цялостен живот ще му носи скрити или очевидни насмешки е, меко казано, не положително решение.

Вижте 10-те най-абсурдни имена у нас

Агатопод

Това име е нещо приблизително сред Агата Кристи и осмокрако океанско мекотело. Доста вулгарно родителско решение. Интересно по какъв начин ли го назовават галено? Може би Аги. А за какво не Подчо?

Аерозол

Да бяха го кръстили Дезодорант. Така вероятността някой да му лепне прякора Мухозол, щеше да е надалеч по-малка. Чудя се на кого ли са го кръстили?

Башибозук

Тези родители напряко си просят синовната ненавист. Да дадеш това име на детето си в България, е все едно да кръстиш еврейче Адолф Хитлер.

Вагинян

Доста автентичен избор. Без терзания и задръжки! Хората от дълго време са над тези неща. Особено децата. Колко би трябвало да мразиш детето си, с цел да го кръстиш по този начин? Да бъде Вагинян!

Вентилатор

Това е същински шедьовър! Много старания се изискват, с цел да погубиш самочувствието на отрочето си още от люлката. Трябва да си убийствено находчив и най-малко малко нечовечен. А за какво не Хеликоптер? Вероятно дребният Вeнти ще назова по този начин сина си. Забележително! Вентилатор Хеликоптеров Вагинян. Защо не?!

Дердидас

За всички, които не приказват немски език, Der, Die и Das са определителните членове там. Явно мама и тате крепко са били затънали в проучването на езика в дните преди наследника им да се появи на бял свят.

Джинтоник

Това към този момент е разбираемо. Баща му е бил мъртвопиян, когато горкият Джинтоник се е появил на бял свят. Можем единствено да се надяваме, че алкохолишкото име не е начертало алкохолишка орис за дребния Джин. Или огромен джин?

Другоблиз

Тук някой несъмнено е прекалил с интерпретациите. Всичко си има граници! Единственото свястно пояснение е, че непозната дойка е кърмила злополучния Другоблиз. Не дай си Боже това да е едно от тези по този начин наречени „ пожелателни имена “.

Звездолет

Родителите на този юноша несъмнено са си падали по фантастичните филми. Може би малко са избързали във времето. Е, въпреки всичко могат да му викат Звезди.

Петиконгрес

Класически образец за алено кръщене от Татово време. С такова цветущо име бъдещето на Конгресчо е било в забрадка вързано. Жалко че бутнаха строя. Сега несъмнено щеше да е най-малко партиен секретар, написа dariknews.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР