Ако не друго, на прокурорския син няма да му се

...
Ако не друго, на прокурорския син няма да му се
Коментари Харесай

Студен душ за новата фуста на Централен софийски затвор! „Шляпането“ от мъжагите за прокурорското синче от Перник няма да има край още 16 години

Ако не друго, на прокурорския наследник няма да му се постанова да работи още доста години, тъй като страната ще го храни в Централен софийски затвор. Няма изгледи да излезе скоро от там, откакто бяха повдигнати още обвинявания против него.

Васил Михайлов е бил махленски в побой над В. В. на 12.05.2022 година наоколо до детска площадка в Перник. Установено е, че обвиненият не е бил провокиран по никакъв метод, само че е предизвикал междинна телесна щета на главата на жертвата, като е отправил закани преди този момент.

Прокуратурата му е повдигнала ново обвиняване и то е за нанасяне на побой по хулигански подбуди, в резултат на който има междинна телесна щета. Това е следващото обвиняване против сина на прокурор Бисер Михайлов.

Той към този момент има цели осем обвинявания и в случай че за всяко едно бъде наказан по 2 години, както може да се случи по закон, ще лежи цели 16 години.

Според последните информации престоят на 19-годишното „ петно “ зад решетките се е трансформирал в призрачен сън. Васко се е трансформирал в новата жена на пандиза. Понеже бил най-младият, който не е ром, едрите и здрави мъжаги го обожавали и постоянно го навестявали в килията му.

Всичко това се случва с благословията на надзирателите, които ненавиждали Михайлов – младши. Преди да се стартира тормозът над него, младежът заплашвал всичко живо, че ще го пребие, убие и направи какво ли не с него. Така на процедура самичък провокирал „ ощастливяването “, което в този момент му се прави.

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР