Ако не беше ти, сега нямаше да съм тук, развълнува

...
Ако не беше ти, сега нямаше да съм тук, развълнува
Коментари Харесай

Певицата Мария към Виктор Калев: Ако не беше ти, сега нямаше да съм тук

" Ако не беше ти, в този момент нямаше да съм тук ", развълнува се Отварачката  в " Капките "

Неочакван покъртителен миг имаше в последния епизод на шоуто за фалшификати " Като две капки вода ". По време на осъществяването си, Мария, която е измежду участниците в предаването, видя Виктор Калев в публиката и прекъсна водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, с цел да го поздрави. Попфолк фурията провокира сълзи от трогване у артиста, припомняйки му, че дължи музикалната си кариера на него.

" Ако не беше ти, в този момент може би нямаше да съм тук ", показа Мария.

И различен път тя е споделяла, че е пропяла, с помощта на Виктор Калев. Той я научил да извършва първата ария, с която се изявила на сцена. " Много го обичам. Много съм му признателна ", сподели попфолк певицата и в " Капките ", откакто разцелува ментора си, който към този момент триеше сълзите си.  

Мария стъпила първо на сцената на детското предаване " Като лъвовете ". Представила се с ария на Лили Иванова, която научила благодарение на Виктор Калев. Тъкмо той я подготовил за изявата й, след която тя започва музикалния си път.

" Ти си вторият Милко Калайджиев ", възкликна водещият Димитър Рачков към сътрудника си с типичното си възприятие за комизъм, само че незабавно добави съществено: " Аплодисменти за Виктор Калев! Страхотен човек и страховит артист! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР