Ако не беше такъв процесът отдавна да съм назначил всички

...
Ако не беше такъв процесът отдавна да съм назначил всички
Коментари Харесай

Според Денков: Не само ПП-ДБ взимат решенията, твърденията на ГЕРБ, че няма техни зам.-министри било преувеличено


„ Ако не беше подобен процесът от дълго време да съм назначил всички заместник-министри и регионални шефове, тъй като химикалката е в мен “, добави Денков

„ Твърдението на ГЕРБ-СДС, че в кабинета няма техни заместник-министри е меко казано пресилено. И при подбора на министрите, и при подготовката на управническата стратегия ГЕРБ участваха на най-високо равнище. Твърденията, че единствено ПП-ДБ взимат решения, не са правилни, разгласи министър председателят Николай Денков пред публицисти.

„ Ако не беше подобен процесът от дълго време да съм назначил всички заместник-министри и регионални шефове, тъй като химикалката е в мен “, добави Денков. Той се зарече, че ръководеното от него държавно управление ще се опита да спре взимането на решения посредством лобизъм.

„ Това е една от заболяванията, които имаме в нашата стопанска система. Другият положителен метод да се преодолее този метод на ръководство е да се стъпи на ясни разбори и решенията да се вземат по този начин, че средствата да се употребяват допустимо най-ефективно “, уточни още Денков.

Премиерът увери, че в случай че процесите в страната не вървят, ще си подаде оставката дружно с министрите, които влезнали в кабинета.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР