Ако не бъдат допуснати допълнителни и неоснователни доказателствени искания от

...
Ако не бъдат допуснати допълнителни и неоснователни доказателствени искания от
Коментари Харесай

Атанас Славов: Гешев може да бъде свален още днес

Ако не бъдат позволени спомагателни и неоснователни доказателствени претенции от страна на основния прокурор Иван Гешев и неговата отбрана, то още през днешния ден може да завърши процедурата във Висшия правосъден съвет за отстраняването му. Това съобщи на влизане във Висш съдебен съвет новият постоянен правосъден министър Атанас Славов.

" Днес ще изслушваме още един очевидец, уповавам се финален, това е заместникът на основния прокурор - госпожа Машева. Ще бъдат разисквани нови доказателствени претенции на господин Гешев. От Висш съдебен съвет зависи дали ще бъдат позволени или не. Ако не бъдат позволени, в случай че се смята, че са неоснователни, в границите на деня би трябвало да завърши процедурата ", сподели той.

Дори и да се извърши поръчката на Гешев да напусне по-рано, ще се работи по разпоредбите, а решение точно на Иван Гешев е какъв брой време да участва. " Не мога да разясня защитната тактичност на господин Гешев, само че значимото е, че членовете на Висш съдебен съвет работят оперативно и вземат съответните решения, от мен зависи процедурата на върви ", сподели министърът.
 Атанас Славов убеди Движение за права и свободи да се махне фигурата основен прокурор
Атанас Славов убеди Движение за права и свободи да се махне фигурата основен прокурор

Трябва да има механизъм, който да е самостоятелен от краткотрайни болшинства във ВСС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР