Ако навремето е имало конкурс Мис България“, поговорката Роди ме,

...
Ако навремето е имало конкурс Мис България“, поговорката Роди ме,
Коментари Харесай

5 носителки на титлата „Мис България“, които рязко смениха професиите си

Ако преди време е имало конкурс „ Мис България “, поговорката „ Роди ме, мамо, с шанс, па ме хвърли на боклук “, щеше да звучи: „ Роди ме, мамо, красива - за всичко ще ме бива “.

Днешните носителки на влиятелната купа сполучливо не престават да се занимават с мода, развиват се като инфлуенсъри, вземат участие в международни ревюта и с помощта на името и титлтата си всички порти пред тях са необятно отворени, написа Paparak.bg.



Една не дребна част от родните Мис Българии обаче избраха да се отдалечат от стилния подиум и да се захванат с радикално разнообразни инициативи.

Професия „ Тв водещ “
      Вижте тази обява в Instagram.      

Най-често миските сменят модата с малкия екран. Благодарение на обаятелната си визия и красиво лъчение, те постоянно са желани лица на всемирски излъчвания. Такъв е казусът с Мис България Ромина Андонова 2010 , да вземем за пример, която е панелист в предаването „ На кафе “.

Други пък избират спортната публицистика като Мис България 2004 Гергана Гунчева и Мис България 2006 Славена Вътова . Според светските клюкари Гунчева дължи спортната си кариера в Нова ТВ на брачна половинка си Петър Бакърджиев, който е дълготраен състезателен публицист. Вътова пък бе и част от журито в предаването „ България търси гений “ два сезона поред, което съгласно осведомени си извоювала с помощта на заможния си брачен партньор Юлиян Цолов. Дали е по този начин, не можем да твърдим сигурно, само че е реалност, че и двете са много сполучливи.

Професия „ Певица “
      Вижте тази обява в Instagram.      

Преди няколко месеца Мис България 2020 Венцислава Тафкова шокира почитателите си с новината, че сменя амплоато на модел и ще става фолк певица. Тя се похвали, че посещава вокален възпитател и към този момент даже е записала първите си песни, които скоро чакаме в музикалните ранглисти. Това я прави първата и единствена носителка на купата, преквалифицирала се в певица.

Професия „ Адвокат “

      Вижте тази обява в Instagram.      

10 години откакто завоюва купата „ Мис България 2009 “, Антония Петрова внезапно смени стилния подиум с Правото. Днес тя е шеф във компанията на брачна половинка си Ивайло Батинков, а също по този начин и юрист и съдия в Арбитражния съд към Европейска юридическа палата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР