Ако Навални беше българин, щеше да разследва шкафчето на Борисов.

...
Ако Навални беше българин, щеше да разследва шкафчето на Борисов.
Коментари Харесай

Радев: Ако Навални беше българин, щеше да разследва шкафчето на Борисов

Ако Навални беше българин, щеше да проверява шкафчето на Борисов. Това разгласи президентът Румен Радев по време на доклада си за четири години от встъпването си в служба. Държавният глава бе запитан за какво няма позиция за ареста на съветския опозиционер, а той отговори, че позицията му е била ясна доста от дълго време - когато хиляди стачкуваха под прозорците му, имало е арести.

" Винаги съм бил срещу арестите и насилието над спокойно протестиращи жители, без значение къде са, срещу потреблението на мощ за кавга с опозицията, срещу заглушаването на медиите. Не е изненада, че Борисов заема демократични позиция във връзка с Навални под крилото на Европейски Съюз. Там има механизми, а той съставлява България. Още повече, че това е прекомерно комфортно за министър председател като Борисов, тъй като най-лесно е да се крие рецесията у нас. Ако Навални беше българин, той щеше да се занимава със шкафчето на Борисов, а Борисов щеше да заплашва да го изгори, както прави с Елена Йончева ", разяснява Радев.

" Очаквам, че наред със отбраната на Навални министър председателят ще отговори и на други сериозно значими за България въпроси - за какво неглижира интерконекторните връзки със съседите ни, а по неотложност построи " Турски поток " в България. Кога ще видя действителна икономическа аргументация и себестойност на този план, в който бяха закопани 3 милиарда наши пари ", попита Радев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР