Ако наскоро сте приключили връзка или дълго сте били обвързани,

...
Ако наскоро сте приключили връзка или дълго сте били обвързани,
Коментари Харесай

Има поне 5 признака, че изобщо не сте готова за нова връзка

Ако неотдавна сте завършили връзка или дълго сте били обвързани, а в този момент не сте, обикновено е да се чувствате самотни и не изключително пълноценни. Много хора изпитват компликации да свикнат с необвързаността си, смятайки ситуацията си за самотно, нещастно и безпределно изтощително в прочувствен смисъл. Ето за какво и бързат да се впуснат в нова връзка, с цел да притъпят болката, да се усещат още веднъж пълноценни, обичани, мечтани, в което намират и смисъл.
Тук е и моментът да се запитате дали сте подготвени за нова връзка, само че в действителност. Отговорете си почтено на този въпрос. Не е по никакъв начин елементарно да разпознаете сигналите и признаците за това. Трябва да погледнете вътре в себе си, да бъдете почтени със себе си и да бъдете същински открити, откровени. Ако го извършите, ще ви е по-лесно да разберете дали в действителност сте подготвени за идната крачка, за идната обич. Никога не е елементарно, изключително в случай че човек се заблуждава, че в случай че е във връзка ще се усеща по-щастлив и пълностоен.
Ако не можете да си намерите място поради това, че сте необвързани, чувствате се самотни и без цел, не мислете, че обвързването и новата връзка наложително ще попълнят дупките в душата ви. За да разберете дали в действителност сте подготвени за нова връзка, дали е назрял точният миг, вижте признаците, които издават таман противоположното – че действително още не сте подготвени за тази крачка.

Вашият компас непрекъснато ви насочва към неверните хора
Ако се чудите за какво непрестанно попадате на несъответствуващи сътрудници, с които същинско обвързване по този начин и не се получава, то може би компасът ви е неправилно насочен. Ако се хвърляте с порив към всяка опция за връзка, която се появи на хоризонта, ясно е, че това може да ви изиграва неприятна смешка. Ако сте същински подготвени за връзка ще се научите да отсявате несъответствуващите за вас сътрудници по простата причина, че ще сте доста по-наясно със самите себе си – какво търсите, от какво имате потребност, с какво не бихте се примирили.

Имате потребност от мъж, с цел да се чувствате щастливи
Това е едно от най-лъжливите и неправилни схващания, които потвърждават, че не сте подготвени за връзка. Ако не се усещате удобно в необвързаността си и я наричате самотност, в случай че имате потребност от различен човек, с цел да се чувствате пълноценно вместо да сте пълноценни сами със себе си, това е знак да изчакате. Истината е, че никой различен не може да ни направи щастливи, в случай че ние самите не сме щастливи в кожата си, с живота си и с ситуацията, в което се намираме тук и в този момент. Ако се хванете за мъж, като удавник за сламка, очаквайки, че той ще излекува наранената ви душа, вероятността да удавите връзката е огромна.

Вярвате, че можете да спасите колегата си
Много дами имат инстинкт за избавление на мъжете до тях. Той е подбуден от майчинската им природа, функционалността да дават живот и да го закрилят. Подсъзнателно това може да ви тласка към неправилни избори, вярвайки, че даже най-„ счупеният “ сътрудник може да бъде избавен. През цялото това време на празни старания вие в действителност вредите единствено на себе си. Потапяте се в нещастни връзки, които счупват още повече вас самите.

Търсите някой, който да ви избави
Съществува и противоположният вид – вие да се нуждаете от избавление, което да търсите в обвързаността и новата връзка. Това работи отблъскващо на доста мъже, а и дами. Прекалено тежък е товарът на отговорността да спасиш някого. Всеки има слаби страни и моменти, и постоянно се усеща загубен. Ето за какво е мъчно да бъде избавител за някой различен. Ако се държите като жертва във връзките си, не се учудвайте, че са несполучливи.

Търсите някой, който да ви добавя
Ако се чувствате незавършени, като че ли сте непълноценна персона, когато не сте обвързани, това е знак да изчакате с обвързването. Новата връзка евентуално няма да ви даде мощ и непоклатимост, а ще ви подтикне да се вкопчите в нея. Ще бъдете подготвени единствено когато проумеете същински, че не ви би трябвало различен човек, с цел да се чувствате пълноценни. Единственият човек, с който би трябвало да сте в естетика без значение дали сте обвързани или необвързани, сте самите вие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР