Ако наскоро сте приключили дълга връзка, нормално е да се

...
Ако наскоро сте приключили дълга връзка, нормално е да се
Коментари Харесай

5 признака, че изобщо не сте готови за нова връзка

Ако неотдавна сте завършили дълга връзка, обикновено е да се чувствате самотни и да не сте пълноценни. Много хора им е мъчно да свикнат с необвързаността си и тя заема цялото им схващане. Ето за какво и вземат решение да се впуснат в това връзка, с цел да бъдат още веднъж цели и да са мечтани.

Тук е моментът да се запитате дали сте подготвени за нова връзка, само че в действителност. Трябва да сте чести със себе си и да погледнете във вътрешността в душата си. Ако го извършите, ще разберете и дали сте подготвени за идната си крачка и да срещнете новата си обич. Никога не е елементарно, изключително в случай че човек се самозаблуждава, че в нова връзка ще е по-щастлив.
4 ЛЪЖИ, които са неприемливи в една връзка
Забелязвате ли, че сътрудникът ви не е откровен с вас? Че от време на време променя истината или икономисва някои елементи от обстановката? Че още контак...
Прочети повече
Ако не можете да спрете да мислите за това, че сте сами, то е добре да се замислите дали в действителност сте подготвени за нова връзка. Това става като видите дали следните признаци са на разположение. Те сочат тъкмо противоположното – че не сте подготвени за нещо ново.

Насочвате се към неверни хора

Ако се чудите за какво попадате на неверни хора и по този начин бленуваната връзка не се получава, то най-вероятно вътрешният ви компас ви тласка натам. Ясно е, че в случай че виждате във всеки евентуален сътрудник, то това ще ви изиграе неприятна смешка. Ако се научите да отсявате неверните сътрудници, то сте подготвени за нова връзка. Това е по този начин, тъй като ще сте наясно с това, което желаете, с какво не бихте се примирили и от какво имате потребност.

Имате потребност от мъж, с цел да бъдете щастливи

Това е най-голямата илюзия. Ако си мислите, че сте самотни, не сте пълноценни и имате потребност от различен човек, с цел да сте щастливи, то е добре да изчакате. Това е явен симптом, че не сте подготвени за ново взаимодействие. Никой различен не може да ви направи щастливи, с изключение на вас самите. Вие сте тези, които би трябвало да се научите да бъдете удовлетворени от себе си и да не се вглъбявате в минусите си. Мъжете не са сламки, за които да се хванете. Най-вероятно ще бъдете лесна плячка и те просто ще се възползват от вас.

Мислите, че можете да спасите колегата си

Това е вродено в дамите – майчинския инстинкт и те постоянно го придвижват и върху сътрудниците си. Това обаче може да ви тласка към неверни избори, като вярвате, че най-счупеният сътрудник може да бъде избавен. През цялото това време вредите единствено на себе си, като се потапяте в нещастни връзки, които с нищо не ви оказват помощ.
Ако си дадете отмора във ВРЪЗКАТА, има 5 признака, че може да се РАЗДЕЛИТЕ по-късно
Практика в доста връзки е от време на време хората да си дават отмора, когато напрежението е пристигнало допълнително и те се усещат натоварени. Това м...
Прочети повече
Търсите някой, който да ви избави

Това е отблъскващо и за двата пола. Всеки има потребност да бъде избавен в живота си в даден миг, само че и всеки има своите дефекти. Съответно никой не би бил подготвен да поеме такава отговорност към вас. Поради тази причина е мъчно да бъдете избавител. Ако се държите като жертва във връзките си, те няма да бъдат сполучливи.

Търсите някой, който да ви добави

Ако се чувствате незавършени, когато сте сами, то това е сигурен знак да изчакате с обвързването. Една постоянна връзка може да се построи само от две изцяло приключени персони. Вие сте тези, които би трябвало да се чувствате в естетика със себе си, без значение дали сте обвързани или не.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР