Ако нашите мерки за намаляване на разпространението на COVID-19 ви

...
Ако нашите мерки за намаляване на разпространението на COVID-19 ви
Коментари Харесай

Забрана за излизане на Нова година? На Чаатай Улусой не му пука, ще се усамоти с тази красавица

Ако нашите ограничения за понижаване на разпространяването на COVID-19 ви се костват съществени, то дано ви кажем какви са тези в прилежаща Турция. Там има вечерен час и е неразрешено да се излиза от петък вечер до понеделник заран. Маските са наложителни на всички места, даже на открито, а неотдавна стана ясно, че от 31 декември до сутринта на 4 януари е неразрешено да се излиза въобще. 

Виж още: За или срещу имунизациите? Жанета Осипова показа дали ще се имунизира

Забраната не се хареса на турците, защото това значи, че с хората, с които ще посрещнат Нова година, ще би трябвало да са и в идващите 4 дни. А това значи единствено едно - всеки да посрещне празника в дома си, без посетители и без да върви на посетители. Но... оказа се, че има и последователи на тази концепция и то измежду известните лица от турските сериали.

 

Става въпрос за Чаатай Улусой, който и лятото избягваше събиранията, като прекара по-голямата част от времето си на яхта по егейското крайбрежие на Турция. Сега, макар че времето не е уместно за корабоплаване, той възнамерява да посрещне Нова година вкъщи с приятелката си - колежката му Дуйгу Саръшън. 

Виж още: Асен Блатечки преборил COVID-19 с национална медицина! Актьорът се излекувал за дни

" Изобщо не съм смутен, че на Нова година управляващите оповестиха възбрана за празненства и излизане от къщите. През последните месеци толкоз привикнах да съм надалеч от хората, че даже ми харесва ", разяснява артистът, представен от " Труд ". Сега той и приятелката му възнамеряват Нова година да посрещнат единствено двамата. 

Това изявление на Улусой сигурно е изненадало почитателите му, които знаят, че през годините нееднократно е доказвал, че обича шумните компании, събиранията и алкохола. 

Изображение: https://www.instagram.com/cagatayulusoy
https://www.instagram.com/duygu_sarisin/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР