Ако нашето предложение беше прието, щеше да може да се

...
Ако нашето предложение беше прието, щеше да може да се
Коментари Харесай

Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и Възраждане обричат държавата на огромна несигурност

Ако нашето предложение беше признато, щеше да може да се обезпечи действителен бюджет за цялата последваща година, с който да може да обезпечат политиките на всички партии. В декларацията условието беше бюджетът, който би трябвало да внесе служебното държавно управление, да бъде с 3% недостиг и по този начин да не се нарушава финансовата дисциплинираност на страната. В същото време този бюджет щеше да разреши да се организират политики свързани с пенсионната система, минималната работна заплата, спомагателни облекчения за работещите фамилии, спомагателни облекчения за бизнеса както и да се подсигурява заплащането в редица държавни браншове, които сега стачкуват или са в протестна готовоност.  

Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на " " (ПП), откакто по-рано с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " бе отхвърлена декларацията на Политическа партия, с която Народното събрание трябваше да разпореди на служебното правителство да внесе бюджет за 2023 година.  

" Декларацията ни не беше призната с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Това обрича страната на голяма неустановеност ", безапелационен бе той. 

Очаквайте детайлности! 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР