Ако нашата държава беше един кораб, след 10 години управление

...
Ако нашата държава беше един кораб, след 10 години управление
Коментари Харесай

Човек на Слави обясни защо "мръсната и "хлъзгава" политика провали нов кабинет

Ако нашата страна беше един транспортен съд, след 10 години ръководство ние сме заседнали като "Вера су ", и както при кораба, в този момент би трябвало да се назначи нов екипаж ". Това разяснява в ефира на БТВ сценаристът Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ.

"ИТН направи всичко, с цел да има държавно управление, само че останахме неразбрани. Не сме се уплашили да управляваме. Ние бяхме подготвени с решения. В този прилив на възторг, мисля, че всички говореха какво желаят да се случи, само че като монолог, а не разговор. Сега каквито и да са резултатите, може би партиите на митинга, ще бъдат по-готови ", предвижда той.

"Ние не сме обвинили персонално Христо Иванов, че не се сформира държавно управление. Ние от Има Такъв Народ бяхме по-скоро наивни. Политиката се оказа много по-мръсна и хлъзгава, в сравнение с чакахме. ", сподели Вълчев.

"Няма нещо, което да може да се случи бързо и незабавно. Ние няма да лъжем. Аз не бих се нарекъл политик. Много се веселя, че ние влизаме в политиката от едно друго състояние, а не сме редовно расли в тази среда ", разяснява сценаристът на Слави.

"БСП демонстрираха в този парламент, че могат да водят разговор. Ние сме с желанието да бъдем диалогични. Ние едни без други няма да можем да свършим нищо. ", безапелационен е той.

"Президентът Радев застана зад митинга и това би трябвало да приказва доста. Зад неговите думи има и дейности ", посочи Ивайло Вълчев.

"Публиката те дефинира като подправен воин, само че ние не сме такива и хората го знаят. Ние сме тук, с цел да работим, а не да ставаме известни, ние едното към този момент го имаме ", заключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР