Ако наричаме един президент сатрап и чудовище”, как да наречем

...
Ако наричаме един президент сатрап и чудовище”, как да наречем
Коментари Харесай

ГЕРБ и ВМРО се карат на ниво ЕП за Сирия, но иначе нямало противоречия

Ако назоваваме един президент " сатрап " и " чудовище”, по какъв начин да назовем президент, наредил две атомни бомбардировки (бел. ред. – Хари Труман)? Този въпрос зададе евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, разяснявайки личността на сирийския президент Башар Асад.
За разлика от сътрудника Радев не съм уверен, че е имало химическа офанзива в град Дума и кой я е направил, продължи Джамбазки. Той подсети, че при отравянето на Сергей Скрипал се заговорило за " супер мощно вещество, от което се умира незабавно ", след това той оздравява, само че не приказва пред медиите, а по-късно пристигнала новината за химическата офанзива на град Дума. Джамбазки и съобщи, че войната в Ирак почнала с голямата неистина за химически оръжия на Саддам Хюсеин , като не посочи, че в действителност тогава Съединени американски щати посредством държавния си секретар Колин Пауъл говореше за оръжия за всеобщо поразяване и то основно биологически , както и че иракският деспот е бил напълно покрай основаване на нуклеарни оръжия.
7000 жертви измежду кюрдите, против които Саддам Хюсеин употребява химически оръжия в град Халабджа през 1988 година , подсети евродепутатът Емил Радев (ГЕРБ), който сподели и, че бил на посещаване там и е видял защо става въпрос. Законна е офанзивата от събота сутринта против Сирия, безапелационен беше той и подсети, че с ракети са ударени обекти за произвеждане на химическо оръжие и не става въпрос за бомбардировка над цивилни цели . Радев беше безапелационен и, че не може да има подозрение, че в град Дума е имало химическа офанзива. Нямаме обединени европейски въоръжени сили, всеки взема решение самичък дали да взе участие във военна интервенция, сподели още Радев.
Срещу кого води война Асад – против майки с деца или против главорезите от " Ислямска страна ", попита още Джамбазки пред Нова телевизия, защитавайки тезата, че сирийският президент е върховен ръководещ. За Джамбазки френският президент Еманюел Макрон пробва да бъде " заедно Петко с мъжете ", а Тереза Мей желала да отклони вниманието от „ това, което сами си направиха” – Brexit . Евродепутатът смята и, че наличието на Франция и Англия що се отнася до ударите е опит на Съединени американски щати да придаде повече легитимност на дейностите си.
Джамбазки беше безапелационен, че военните на Русия и Иран в Сирия са там по силата на двустранен контракт и по тази причина Запада внимава с офанзивите. Тръмп трябваше по някакъв метод да отговори на вътрешните си проблеми, добави евродепутатът. И разяснява, че " в полза на истината в България автомобилът е по-голямо оръжие за всеобщо поразяване от крилатите ракети " Томахоук " .
Същевременно обаче Джамбазки съобщи, че няма несъгласие по тематиката в Сирия в ръководещата коалиция. Той не смята, че другите отзиви – неговото и на Емил Радев, значат несъгласия в ръководещата коалиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР