Ако направим промени в Конституцията ние ще бъдем част от

...
Ако направим промени в Конституцията ние ще бъдем част от
Коментари Харесай

Османи: Промените в Конституцията ще определят бъдещето на РСМ

" Ако създадем промени в Конституцията ние ще бъдем част от групата, която се чака в идващите години да бъде част от Европейски Съюз. За това нещо към този момент има решение самия Европейски Съюз ".


Това сподели македонският министър на външните работи Буяр Османи.

" Но, в случай че не приемем промени в Конституцията, тогава ще бъдем част от групата страни, които имат открити въпроси и тогава ще ни се изсипят - Договорът с България, Протоколът и връзките с България, историческите въпроси... ", сподели още Османи.

Според него " съперниците на измененията в Конституцията на процедура поддържат българските радикални хрумвания, че европейската вероятност на страната би трябвало да зависи от двустранните връзки с Република България ". Буяр Османи счита, че в тази обстановка " отговорността на всеки един народен представител е огромна ". " Точно заради тази причина аз съм оптимист и считам, че нито един от депутатите няма да се осмели да разреши неговото име да остане в историята като на човек, който е сложил страната си в групата на страни с открити въпроси ".

На въпроса " до каква степен е стигнало осъществяването на един от протоколите с България ", Османи отговори: " всичко върви в границите на избраната динамичност ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР