Този познат ресторант близо до оживено кръстовище е затворен. Храни Boiseans в продължение на 2 десетилетия

...
Ако напоследък сте се борили с трафика близо до кръстовището
Коментари Харесай

Ако напоследък сте се борили с трафика близо до кръстовището на Glenwood Street и Chinden Boulevard, вероятно сте забелязали нещо нередно.

Какво се случи с Carl's Джуниър?

Големият, самостоятелен ресторант на 4999 W. Glenwood St. изглежда е позната гледка от всякога. Не сега. Наскоро затвори. Премахнати са всички знаци от сградата и нейния извисяващ се пилон. Интериорът е празен с изключение на сепарета, маси и „Cool Kids Playland“, който достига до тавана във втора стая.

Carl's Jr. беше котва на комплекса Glenwood City Center за в поне 17 години - може би 20? Точната дата на отваряне не беше налична веднага, но архивите на Idaho Statesman проследяват ресторанта още през 2006 г. Сградата е построена през 2003 г., според списък с недвижими имоти. пържени картофи и шейкове — и секси национални реклами, които не толкова отдавна предизвикаха критики — Carl's Jr. е един от най-успешните вериги за бързо хранене в Съединените щати. Въпреки затварянето на Гардън Сити, Carl's Jr. все още управлява местоположения в Treasure Valley в Бойзи, Меридиан, Игъл и Нампа.

За дългогодишните жители на Бойсе очевидният въпрос е: Какво ще се случи с разпознаваемата, вече празна сграда се очертава до Starbucks в Glenwood and Chinden?

Продава се за $1 555 000 — или под наем, според списъка с недвижими имоти. Привидно ще се нуждае от правилното прилягане. На повече от 3700 квадратни фута пространството може да е малко „супер голямо“ за някои ресторанти. Може би ще бъде запълнен изцяло от друг тип търговия на дребно?

Наблизо друг забележителен бивш ресторант също очаква втори шанс за живот: бившият Barrelhouse, 5181 N. Glenwood St., местен бар и скара, затворена миналата година.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР