Ако напоследък не ви е лесно да бъдете положително настроени

...
Ако напоследък не ви е лесно да бъдете положително настроени
Коментари Харесай

В Ретрограден Юпитер сме: Ето какво да очаква всяка зодия

Ако в последно време не ви е елементарно да бъдете позитивно настроени за бъдещето, няколко астрологични събития може да са ви отговорни. Слънцето, преминаващо през продуктивния и прагматичен знак на Дева, е главният провинен, защото това време на годината е обвързвано с приоритизиране на логиката, решаването на проблеми и сериозното мислене, написа tialoto.bg. Да не приказваме, че тазгодишният сезон на Дева се ръководи от назадничав Меркурий, пренос, прочут с това, че предизвиква пристъпи на недоумение, забавени проекти и изцяло комплициране.

При толкоз доста неустановеност е разбираемо, че може да не се чувствате толкоз щастливи, изключително с приближаването на ретроградния Юпитер през 2023 година Планетата на изобилието и шанса, която е и най-голямата в Слънчевата система, е виновна за нашето ентусиазъм. Въпреки това, с разгръщането на годишната назадничавост на Юпитер, способността на всеки зодиакален знак да мечтае и да гледа по-оптимистично на живота, може да избяга краткотрайно.

Като една от по-бавно движещите се планети в астрологията, Юпитер е назадничав всяка година за към четири месеца. Въпреки това, тази година е първият път, когато този газов колос ще бъде ситуиран назадничав във закрепения земен знак на Телец от повече от 12 години, наблягайки област от вашата натална карта, която не е претърпяла този тип въздействие от много време.

Юпитер е назадничав от 4 септември и ще бъде подобен до 30 декември, а вие ще бъдете призовани да преразгледате очакванията, фантазиите и идеалите си, изключително тези, които сте култивирали в дома, ръководен от Телец във вашата натална карта. Това е опция да измененията гледната си точка по отношение на финансите, движимостите и потребностите си. Може да бъдете подканени да се откажете от всяко високомерно или прекалено държание или от желанието си да се глезите или пък да купувате неща, от които в действителност не се нуждаете.

Може да преосмислите фантазиите си в дълготраен проект. Въпреки че вярата ви може да бъде изпитана в този момент, това ще опрости живота ви и ще ви разреши да разберете от какво в действителност се нуждаете, с цел да живеете по-пълноценно.

А ето и какво може да чака всеки зодиакален знак по време на ретроградния Юпитер през 2023 година:

Овен (20 март - 20 април)

На 4 септември Юпитер ще застане назадничав във втория ви дом на парите, притежанията и полезностите, подтиквайки ви да преразгледате настоящите си активи. Може да започнете да обмисляте от какво имате потребност в материален смисъл и по какъв начин можете по-добре да осигурите тези запаси. Струва си да помислите и върху навиците си на харчене, с цел да сте сигурни, че не живеете прекомерно " на необятно ". Вашите финансови стремежи може да стартират да се трансформират в този момент, изключително в случай че сте забелязали, че не са в сходство с дълготрайните ви цели.

Телец (20 април - 20 май)

Този месец Юпитер ще бъде назадничав във вашия знак за първи път от повече от десетилетие. Минавйки през първия дом в наталната ви карта, тази назадничавост е опция да измененията някои от фантазиите и стремежите, които имате за себе си. Личните цели, които сте си сложили, нарастват със постоянни темпове, само че около тази назадничавост е допустимо да спрете и да обмислите напредъка си. Доволни ли сте от частите от себе си, които развивате? Ако не, считайте това за опция да се върнете към чертожната дъска.

Близнаци (20 май - 21 юни)

След 4 септември вие ще прегледате и преосмислите някои от вътрешните вярвания и истини, които сте следвали, защото Юпитер е назадничав във вашия 12-и дом. През последните месеци сте построили някои мощни вътрешни философии, само че в този момент ще бъдете насърчени да се върнете към прекарванията, които са оформили вашите вероятности. Това е ужасно време да извършите малко вътрешно разсъждение, изключително към навиците, които практикувате зад затворени порти.

Рак (21 юни - 22 юли)

С началото на месеца ще започнете да обмисляте по какъв начин се развиват вашите другарства и съюзи. Напоследък сте били по-запалени в основаването на по-силна общественост към себе си, а тази назадничавост е късмет да преразгледате своите очаквания и фантазии по отношение на вашите връзки и връзки. Търсите постоянни, надеждни хора, на които да разчитате в живота си, и тази назадничавост е опция да обмислите какво крие бъдещето по тази тематика в живота ви.

Лъв (22 юли - 23 август)

Ще бъдете призовани да преосмислите бъдещето на вашата кариера и професионални инициативи. Напоследък непрестанно се стремите да растете и да се развивате професионално, a Юпитер ще е назадничав във вашия 10-и дом, тъй че вярата ви в това, което вършиме, може да бъде подложена на тестване. За благополучие, това ви дава опция да извършите всевъзможни корекции към дълголетието, за което жадувате, когато става въпрос за вашия професионален имидж.

Дева (23 август - 22 септември)

На 4 септември ще започнете да преразглеждате актуалните си възгледи и да си създавате някои нов по отношение на света към вас. Новите ви възгледи ще се коренят най-много в желанието ви за сигурност и дългоденствие. Това е интервал да обмислите какви са вашите персонални истини и по какъв начин сте ги развивали до момента. Това може да е интервал, в който вашата религия или духовни вярвания да бъдат подложени на тестване.

Везни (22 септември - 21 октомври)

Вие след 4 септември ще започнете да преразглеждате някои от спомагателните финансови отговорности и отговорности, които сте поели неотдавна. Установяването на дълготрайна непоклатимост в региона на материалните облаги е нещо, на което ще дадете приоритет. Ще преосмислите по какъв начин сте работили за натрупването на тези устойчиви активи. Ако сте споделяли ресурсите си с различен човек, може да откриете, че в този момент преоценявате границите си с него, с цел да сте сигурни, че актуалното ви съглашение може да бъде ползотворно за вас в дълготраен проект.

Скорпион (21 октомври - 22 ноември)

Развитието на вашите сантиментални връзки стартира да се преразглежда след 4 септември, защото Юпитер е назадничав във вашия седми дом. Преживявате доста напредък в интимните си връзки, само че ще бъдете подканени да обмислите някои от вашите очаквания и фантазии за дълготрайните ви партньорства. Това може да е време, в което вярата ви в други хора може да бъде изпитана и ще видите дали връзката ви в действителност може да издържи на тестването на времето. Не се опасявайте да се доверите на хората към вас, изключително на тези, които към този момент са ви посочили, че няма да вървят на никое място.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Тъй като Юпитер, вашият държател на картата, става назадничав този месец, вие ще започнете да преразглеждате актуалните привички и рутини, които имате. Ако някой от тези ритуали се нуждаят от фина конфигурация, в този момент е моментът да извършите корекциите. Важно е да се чувствате освободени от ежедневните си практики, а не лимитирани. Не се опасявайте да измененията нещата, изключително в случай че не са в сходство с дълготрайните ви цели.

Козирог (21 декември - 19 януари)

На 4 септември Юпитер ще бъде назадничав в Телец, отбелязвайки началото на интервал на проверка във връзка с вашите креативен занимания, пристрастености и действия за свободното време. Напоследък разширявате желанието си за наслаждение и задоволство и, защото планетата на растежа се забавя в небето, вие ще преразгледате методите, по които разпускате. Чувствайте се свободни да помислите върху нещата, които в действителност ви носят наслаждение.

Водолей (19 януари - 20 февруари)

Развитието, което преживяхте във вашия четвърти дом - дома и фамилията, ще стартира да се преразглежда на 4 септември. През последните месеци си представяхте по какъв начин би могло да наподобява едно по-сигурно и умерено местообитание и с настъпването на ретроградността ще преразглеждате методите, по които превръщате тези фантазии в действителност. Въпреки че вярата ви може да бъде подложена на тестване през този интервал, ще придобиете изясненост по отношение на това по какъв начин наподобява една постоянна, приятна среда зад затворени порти.

Риби (20 февруари - 20 март)

За вас настава интервал на преразглеждане във връзка с вашите сегашни хрумвания и вероятности за бъдещето. Сега е моментът, в който вие ще започнете да разширявате метода си на мислене. Въпреки това, до момента в който тази назадничавост се развива, вие ще бъдете призовани да преразгледате част от информацията, която сте получили. Независимо дали сега сте на учебно заведение, или учите ново умеене, в този момент е добър миг да помислите върху това, което сте научили до момента. Това е време да се доверите на процеса и да бъдете търпеливи – майсторството не идва за една нощ! Искат се старания от ваша страна!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР