Ако на политическия терен са само партии от лидерски тип,

...
Ако на политическия терен са само партии от лидерски тип,
Коментари Харесай

Кметът на Перник: БСП заприличва на еднолична фирма

" Ако на политическия терен са единствено партии от лидерски вид, единствено партии вид Едноличен търговец - " еднолична компания ", това не вещае нищо положително за България. Лошото е, че пътят, по който е поела моята партия, е тъкмо в тази посока. Българска социалистическа партия стартира да наподобява на " еднолична компания ".

Това сподели пред БНР кметът на Перник и член на Българска социалистическа партия Станислав Владимиров, от който управлението на партията се разграничи предходната година. По-рано този месец той назова Нинова, която не търпи рецензия и непознато мнение, а също така е и идейно неподготвена. Сега кметът акцентира, че не счита непринудено да напуща Българска социалистическа партия.

" Двойният критерий и двойните стандарти в Българска социалистическа партия не вещаят нищо положително ", сподели в понеделник Владимиров. Според него към редица партийни членове и кметове, определени с листата на Българска социалистическа партия, се подхожда " с двоен критерий ".

" Горчилката и неприятното персонално отношение на ръководителя към избрани партийни фрагменти, освен към мен, то си има цяла поредност от гафове, които моята партия преди изборите прави, и тези гафове са извънредно несъответстващи и необясними ", добави кметът на Перник.

Той сподели още, че от началото на своя мандат е усещал поддръжка от страна на партията и партийни членове, само че в никакъв случай до момента не е усещал поддръжка от ръководителя на партията Корнелия Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР