Ако на някой не му издържат нервите, много вероятно е

...
Ако на някой не му издържат нервите, много вероятно е
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ако на някой не му издържат нервите, много вероятно е да отидем на избори

" Ако на някой не му устоят нервите, доста евентуално е да отидем на избори. Това е въпрос на политическа мъдрост, политически разсъдък и диалог за бъдещето на страната. Има значими провокации пред нас. Всеки ден се сменят участниците със слаби нерви. Важното е да се съблюдават сделките и да бъдат кардинални решенията, които се взимат, а сътрудниците да отстояват думата си ", акцентира той.

" Думата " рецесия " значи опция. Във всеки един миг би трябвало да търсим опциите за решения, които са в интерес на хората. Дори изчистването на взаимоотношенията и основаването на механизъм за определянето на избираеми органи и регулатори е крачка напред ", добави Желязков. 

" Гласуването на Конституцията и приемането на Бюджет 2024 - това е най-важното до края на годината. Важно е какво ще се отсее вследствие на публичните разисквания и какво ще се предложи сред първо и второ четене на текстовете. Бюджетът също сред първо и второ четене ще бъде доста изменен. Ще приказваме дали ми харесва сега, в който забележим предложенията ", сподели още ръководителят на Народното събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР