Ако на двама човека им е писано“ да бъдат заедно,

...
Ако на двама човека им е писано“ да бъдат заедно,
Коментари Харесай

На Земята няма случайни събития, няма сляп късмет, няма нищо подобно!

 Ако на двама индивида им е „ писано “ да бъдат дружно, любовта ще откри метод да ги свърже…

Как от време на време е сладка и непредсказуема любовта. Никога не знаете сигурно къде и по какъв начин ще ви застигне …

Тя може да се крие във неочаквана среща с погледи в препълнена публика, непредвидена среща на улицата или инцидентно запознанство на празненство, на което даже не е трябвало да отидете (но въпреки всичко сте отишли). Най-неочакваните и инцидентни събития в живота ви могат да се трансфорат в  тъкмо тази искра, от която в сърцето ви ще се разгори необикновен безоблачен пламък.

Дори най-очевидно елементарните и скучни моменти в живота ви могат да основат мощна, бърза каскада от събития, които фундаментално ще трансформират живота ви и ще завършат с намирането на това, за което към този момент сте не запомнили да мечтаете – същинската обич.

Но към вас има доста хора към нас, които са откровено уверени, че единствено те самите са ковачите на личното си благополучие. Вярвайки, че техният живот и всички събития, които го изпълват, зависят от тях и единствено от тях. Ако някой желае да реализира нещо, би трябвало да се вземе в ръце и да одобри интензивно присъединяване в построяването на живота си и да подчини ориста на личната си непоколебима воля.

Личните взаимоотношения се появяват в нашия живот единствено когато работим настойчиво и непрекъснато върху тях.

И макар че в забележителна степен не мога да се съглася с това, към момента имам вяра, че хората се появяват в нашия живот, надалеч не   тъкмо по този начин, а че за  някои от тях е предопределено наложително да  се срещнем през цялото време на времената.

Не може да се отхвърли обстоятелството, че с цел да обикнеш някой различен и да привличаш положителни хора, първо би трябвало да обичаш себе си и да схванеш кой си и какво искаш. Не отхвърлям нуждата от работа по персоналните взаимоотношения, в случай че не желаете те да пресъхнат и да се трансфорат на прахуляк.

Нашата Вселена е велика и постоянно има място за нещо доста по-голямо от нас, хората.

Може би не вярвате в ориста, само че всичко в нашия живот се случва не просто по този начин.

Гласът на сърцето ми ми споделя за това още веднъж и още веднъж, а когато го чувам – няма по какъв начин да не му допускам.

В този свят няма инцидентни събития, няма кьорав шанс, няма нищо сходно.

И в случай че на двама индивида им е „ писано “ да бъдат дружно, тогава те ще се срещнат – като че ли инцидентно, ще се сблъскват още веднъж и още веднъж, до момента в който не се примирят с неизбежното и не се окажат в обятията си.

И в случай че те не не се опълчват на ръката на ориста, всичко ще се подреди доста, но доста добре.

Независимо от възприятията, които тези хора са имали към някого, без значение какви страдания и компликации е трябвало да преживеят, в случай че в действителност би трябвало да бъдат дружно, ориста рано или късно сигурно ще каже своята тежка дума и с течение на времето разпръснатите елементи от живота им ще се подредят като пъзел, в мост, който се простира пред тях, свързвайки две любящи сърца.

И глух значение дали вярвате в любовта или сте уверени, че вие, и единствено вие създавате вашата орис, знайте, че в нашия свят има голяма мощ отвън нашия надзор, която ни оказва помощ да се срещнем с тези, за които сме предопределени да бъдем дружно.

Така че не се отхвърляйте от устрема си за обич.

Знам, че от време на време ви се коства, че тя е недостижима и просто се въртите в кръг, като и на сантиметър не се приближавате до задачата, само че повярвайте, колкото и да е сложен и бодлив да е вашият път, в последна сметка ще получите премия, за която и не сте могли и да мечтае. Някъде в този голям свят, тъкмо като вас, без обич, се лута някой, който споделя същите вярвания, същите отзиви, същите хрумвания и даже същите страхове и подозрения като вас.

И този „ някой “ също така  обезверено търси… вас. И макар че и двамата не знаете за това, Вселената залага на вас и ще направи всичко, с цел да се срещнете.

Така че бъдете търпеливи малко повече. Дайте на ориста късмет.

Повярвайте, в случай че на двама индивида е предопределено да бъдат дружно, любовта сигурно ще откри метод да ги свърже.

Инфо:  If Two People Are Meant To End Up Together, Love Will Find A Way


Любовта е закодирана в нашата ДНК

Сега поемете надълбоко въздух и обърнете внимание на това,  по какъв начин свежият въздух, изпълнен  с О2, създаден от дърветата, изпълва дробовете ви. Не можете да видите въздуха, само че той постоянно присъства…

Цялата публикация

Езотерика: На този свят нищо не е инцидентно

 

Известно  е, че във всяка обстановка, събитие или случай има Божествени периоди и Божествен ред:  те се случват в неизбежното сходство с неотменимия Божествен план…. Една вечер царят се разхождал…

Цялата публикация

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР