Ако на 7 декември звездата в тежка категория Антъни Джошуа

...
Ако на 7 декември звездата в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Отново искат да прецакат Кобрата, Джошуа ще опита да избяга от мач с него

Ако на 7 декември звездата в тежка категория Антъни Джошуа съумее да си върне международните трофеи в реванша против Анди Руис-младши, той съвсем несъмнено ще избере да оваканти пояса на IBF, с цел да избегне наложителната му отбрана против Кубрат Пулев.

Това разкри промоутърът на английския боксьор Еди Хърн. Преди 6 месеца неговият най-котиран боксьор Джошуа (22 победи, 21 нокаута, 1 загуба) за първи не просто загуби, само че бе и нокаутиран от 30-годишния мексиканец Руис (33 победи, 22 нокаута, 1 загуба), който в този момент има купите във версиите IBO, WBA Super, IBF и WBO. Двамата ще проведат ответен конфликт в Саудитска Арабия.

Победителят от този мач ще бъде подложен в позицията да избира сред две наложителни отбрани – на IBF, където наложителен кандидат е Кубрат Пулев, и на WBO против абсолютния първенец в полутежка категория Олександър Усик (17 победи, 13 нокаута, 0 загуби). Тъй като и двете бяха отлагани много време, то едната от двете трофеи ще би трябвало да се оваканти, предава gong.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР