„Ако на 26 май пробуждане не се случи, трябва да

...
„Ако на 26 май пробуждане не се случи, трябва да
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Ако на 26 май пробуждане не се случи, трябва да се сърдим на самите себе си

„ Ако на 26 май събуждане не се случи, би трябвало да се сърдим на самите себе си. Тези избори са избор на съмнение против цялото държавно управление на ГЕРБ и „ Обединените патриоти “. Излезте и гласувайте! “. С тези думи претендентът за евродепутат от "БСП за България " Велизар Енчев прикани членовете на пенсионерски клуб „ Филип Тотю “ в Горна Оряховица. Той акцентира, че изборите би трябвало да решат един съществен въпрос - за работещите небогати в България и да се сложи на европейско равнище въпросът за българските пенсионери, оповестиха от Позитано 20.

„ Всички хора от третата възраст се интересуват от едно – по кое време ще се индексират пенсиите. Помните, че точно държавното управление на Българска социалистическа партия ги актуализира с 55-60% и тогава коледните добавки бяха на процедура 13-та пенсия от по 150 лв. за всички пенсионери. Днес се хвалят с 40 лв., които се дават единствено на някои. Затова желанието ни, когато дойдем на власт, е да актуализираме пенсиите “, сподели Велизар Енчев. "В предишния мандат на Народно събрание ние предложихме такава актуализация и тя беше отхвърлена поради съдружния сътрудник на ГЕРБ ", добави той и акцентира, че в естествена страна би следвало да се приказва не за преразпределяне, а за произвеждане. Енчев разгласи, че 10 пъти са намалели задграничните вложения поради политиката на настоящия режим.

Велизар Енчев се срещна и с жителите на град Златарица. Там той разяснява настоящия скандал с къщата в Барселона. „ 48 часа минаха от сезирането на основния прокурор за къщата в Барселона. Защо Цацаров не реагира? Моята прогноза е, че няма да каже нищо за този скандал най-малко до идната седмица, когато са завършили изборите. Затова е права Корнелия Нинова, че единствената борба на ГЕРБ е да остане на власт до избора на новия основен прокурор “, сподели Енчев.

„ Дори и в италианската мафия едноличната власт не е такава, каквато е в България. Днес имаме мафиотско ръководство, при което един център разпределя. Вижте какъв брой пъти Бойко Борисов влиза в Народното събрание и трансформира към този момент взети решения “, напомни Енчев.
Той съобщи, че опция има и това е мощен избор за „ Българска социалистическа партия за България “ с номер 18.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР