Ако МВР допусне тежката техника в София, на 100% е

...
Ако МВР допусне тежката техника в София, на 100% е
Коментари Харесай

ГОРЕЩО: Деница е на мода в сърцето на Кирил, след като Лена се задоми

" Ако Министерство на вътрешните работи допусне тежката техника в София, на 100% е отговорен Бойко Борисов. "

Това написал бащата на Кирил Петков във Facebook.

А кой му е отговорен на Петко Петков, че неговият наследник е детски и безпомощен? Два пъти към този момент му подаряват властта, той я подържи малко за з@дника, погаври се с нея на парапета и я изпуска, тъй като не става. Тази работа не е като онази работа.

Калин Стоянов, министърът на вътрешните работи, е избор на Кирил Петков. Даже той му се разпореди да уволни основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, макар съпротивата на президента Румен Радев.

Синът на Петко си прескача от “Шишман ” до “Шести септември ” колкото и когато си изиска, като че ли влиза в кварталния магазин на Анжело да си купи салами.

От един месец патрулки на Столична дирекция на вътрешните работи пазят пред дома на Кирил непрекъснато. Понеже Путин щял да го свитне, поради неговото извънредно интернационално значение за напредъка на земното народонаселение.

Висят си служителите на реда като възпитаници в пушкома, цъкат си на телефоните, до момента в който бандити пребиват хора и крадат из домове и бизнеспаркове.

Като толкоз се усеща застрашен Кирил, за какво се разхожда ведро по света - ту с Линда до Америка, ту с Деница до Европарламента?! Btw, оная, врачанската възлюбена - дето изписука в Народното събрание: “За мен той е просто Киро! ” - май отново е на мода, откогато Лена се задоми…ехааа, хайде честито за бебето Деа!

А за държавното управление, което Лена назова “сглобка ”… Трактор ги събра, Магнитски ги крепѝ, Пеевски ще ги раздели.

Соня Колтуклиева

Инфо: pik.bg

Тагове: Кирил Петков Лена Бориславова Петко Петков Румен Радев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР