Ако мрачното британско време ви кара да мечтаете за следващата

...
Ако мрачното британско време ви кара да мечтаете за следващата
Коментари Харесай

Fred Olsen стартира огромна круизна разпродажба с до £200 отстъпка на човек при европейски плавания

Ако мрачното английско време ви кара да мечтаете за идната си почивка, може да желаете да ревизирате Fred. Последната ликвидация на Olsen.

Това е по този начин, тъй като круизната компания понижи цените за голям брой плавания през 2024 година с отстъпки до £200 на човек, налични сега през Великденския уикенд. Това включва доста направления, почтени за лист с кофи, включващи напоени със слънце Хърватия, Гибралтар, Мадейра, Испания и Португалия, както и завършения в Исландия, норвежките фиорди, Финландия и Швеция.

Вече можете да резервирате на fredolsencruises.com, само че ще би трябвало да го извършите до вторник, 2 април, когато завършва разпродажбата. Най-добрата част е, че включва необятен набор от пристанища за тръгване в Обединеното кралство като Саутхемптън, Доувър, Ливърпул, Нюкасъл и Розит.

Искате повече круизни вести, препоръки и покупко-продажби, изпратени непосредствено във входящата ви поща? абонирайте се за нашия бюлетин Anchors Away за седмична доза от най-хубавото ентусиазъм!
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР