Ако можете да идентифицирате ежедневния предмет, който е бил поставен

...
Ако можете да идентифицирате ежедневния предмет, който е бил поставен
Коментари Харесай

Имате висок коефициент на интелигентност, ако можете да забележите умело маскирания предмет, който се крие в тухлена стена

Ако можете да идентифицирате ежедневния предмет, който е бил подложен на фотография на остаряла стена с напукани и рушащи се тухли, бихте могли да имате висок коефициент на просветеност.

Има още един детайл, ловко затулен в това изображение на остаряла тухлена стена, което не се вижда елементарно на пръв взор. Ако обаче сте човек, който може да го забележи за пет секунди, може да бъдете систематизиран като много интелигентен.

Първоначално евентуално виждате единствено ерозиращи тухли и хоросан, който се рони, само че пробвайте да откъснете очи от тези елементи и вижте дали има нещо друго, което стърчи.

Ако към момента не можете да забележите нищо извънредно в тази оптична заблуда и имате потребност от помощ (толкова е комплицирано, че изображението стана вирусно), концентрирайте се върху това, което наподобява като сив камък, забит в пролуката в средата на тухлите. Това е краят на предмета, който е нещо доста миризливо и нездравословно за вашето здраве.

Това не е цигара, само че е от същото семейство, тъмнокафяв е на ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР