Ако можех да си върна Митко, бих убила Александър!, каза

...
Ако можех да си върна Митко, бих убила Александър!, каза
Коментари Харесай

Жената на убития таксиметров шофьор: Ако можех да си върна Митко, бих убила Александър!


" Ако можех да си върна Митко, бих умъртвила Александър! ", сподели дамата пред камерата на Plovdiv24.bg .

Обвинен по делото, което се гледа през днешния ден, е 20-годишният Александър, от ромски генезис. " Искам да го осъдят, тъй като е направил доста нарушавания. Трудно и постепенно е законодателството у нас, само че би трябвало да има отмъщение. Вече две години вървим по тъгите, имам документи, които потвърждават, че той е направил доста нарушавания – няма брошура, карал е с висока скорост, имало е алкохол и кокаин в кръвта му.

Всичко е станало за част от секундата. Знам, че не мога да си върна Митков, само че би трябвало да има отмъщение ", споделя дамата. Според нея нашата правосъдна система е тромава и мудна, изключително когато се отнася за малцинствата. " Ако аз направя нещо сходно, несъмнено до момента щях да бъда в пандиза без съд и присъда. Знам, че и сред тях има съзнателни, но… Александър е на 23 години, един ден ще излезе от пандиза, само че Митко никой няма да ми върне “.

Ивелина се възмущава на съда по тази причина, че към този момент е 6-то съвещание, а към момента няма присъда.

Катастрофата с съдбовен край за Димитър стана на 3 август 2019 година към 3.45 часа на кръстовището на бул. " Шести септември " и моста на " Адата ".

В БМВ-то, което е нанесло съдбовния удар за таксиметровия водач, са били двама – обвиненият Александър Димитров на 23 години и неговият другар Щерьо Атанасов. Двамата са били използвали алкохол и кокаин.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР