Ако може да се обобщи в едно изречение вчерашното издание

...
Ако може да се обобщи в едно изречение вчерашното издание
Коментари Харесай

Microsoft вече мисли за следващото поколение на Xbox

Ако може да се заключи в едно изречение вчерашното издание на формалния подкаст на Xbox, то е, че вест нямаме. Starfield остава недосегаем за PlayStation и общо взето нещата към Xbox си остават същите. И не, няма да има портативна Xbox подпора.

Едно от по-интересните неща обаче, които бяха изказани е, че Microsoft към този момент мисли за идващия Xbox. Това бе обявено от президента на Xbox Сара Бонд. Тя споделя, че идващото потомство на тяхната подпора ще съставлява същински технологически скок.

„ Инвестираме време и старания също в пътната карта за идващото потомство. Фокусирани сме над задачата си да доставим най-големия софтуерен скок, който е имало в хардуерните генерации. Скок, който ще облагодетелства, както играчите, по този начин и основателите за нещата, които построяват “.

Вероятно Бонд приказва за един още много отдалечен интервал. В документите по делото на компанията и FTC, стана ясно, че Microsoft планува идващото потомство да се появи през 2028, напомня Gamingbolt. Бонд въпреки всичко удостовери частично някои появили се по-рано клюки, засягащи Xbox. Тя разгласи, че компанията ще показа нещо в действителност вълнуващо в края на годината. През 2023 в Интернет се заприказва, че Microsoft има намерение да направи самобитно „ ободряване “ на Xbox тази година. Какво ще е то обаче ще разберем в края на тази година.

По време на подкаста стана също по този начин ясно, че Xbox Games Showcase се завръща тази година. И по-точно през юни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР