Ако много известни хора гравитират към iPhone, милиардерите – които

...
Ако много известни хора гравитират към iPhone, милиардерите – които
Коментари Харесай

Ето телефоните, притежавани от едни от най-богатите хора в света 



Ако доста известни хора гравитират към iPhone, милиардерите – които съставляват 1% от международното население – наподобява избират Android, с няколко изключения. Порталът " Phone Arena " сформира лист на някои от най-богатите хора в света и уточни кой телефон употребяват.

Бил Гейтс – Samsung Galaxy Z Fold 5
Съоснователят на Microsoft, чието чисто положение е 124 милиарда $, сега употребява Galaxy Z Fold 5, откакто преди този момент е употребявал Z Fold 4 и Z Fold 3. Изглежда няма нищо срещу да носи по-голям телефон, който би трябвало да е отворен от самото начало, в случай че това значи да има мощно устройство на разположение.

Марк Зукърбърг – Samsung Galaxy S23 Ultra
Марк Зукърбърг, един от четиримата най-богати хора в света, е виждан да употребява постоянно Samsung Galaxy S23 Ultra през последната година. Възможно е в това време да е минал към по-новата версия " S24 Ultra ". Но е явно, че този милиардер избира моделите на Samsung пред това, което предлага Apple.

За разлика от Бил Гейтс, Зукърбърг наподобява избира по-традиционната форма на телефона пред сгъваемия дизайн, макар че телефонът му има и специфичен аксесоар – вграден стилус. Но допуска се, че не това е повода за избора му, а евентуално е търсил най-хубавия Android телефон и по този начин се е спрял на въпросния модел.


Джеф Безос е тайнственост
Джеф Безос, създател и основен изпълнителен шеф на Amazon, чието чисто положение е 190, 9 милиарда $, не е разкрил обществено кой телефон употребява. Но някои източници настояват, че сега той употребява Гугъл Pixel или Samsung Galaxy, макар че Phone Arena има вяра, че той не употребява нито едно от двете.

Казват, че през 2020 година той е употребявал iPhone, който е бил хакнат посредством WhatsApp и това събитие го е предиздвикало да премине към Android. Phone Arena счита, че употребява по-слаб модел, основан на Android или персонализиран телефон, или най-малко програмен продукт.


Илон Мъск е изключение и наподобява употребява iPhone
Не всички най-богати хора в света употребяват извънредно Android. Илон Мъск, основен изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX и притежател на X, чието чисто положение възлиза на 205, 2 милиарда $, е виждан да употребява както iPhone, по този начин и Samsung Galaxy през последните няколко години.

Но той сподели, че избира iPhone и съгласно известията сега го употребява. Въпреки това, има и някои отчети, които допускат, че Мъск може един ден да пусне собствен личен телефон, Tesla Pi.


Уорън Бъфет – „ iPhone 11 “
Уорън Бъфет може да е име, с което не сте задоволително осведомени, само че той също е измежду 10-те най-богати хора в света. Този 93-годишен вложител сега коства 133, 3 милиарда $. Като се има поради неговата възраст и сфера на активност, не е изненада, че той не е толкоз разпален по смарт телефоните, колкото упоменатите по-рано милиардери.

Всъщност е известно, че е употребявал общоприет флип телефон, прочут още като „ тъп телефон “ в продължение на доста години, преди Тим Кук да го убеди да стартира да употребява iPhone, като му ги изпрати гратис. Последните отчети демонстрират, че Бъфет към момента употребява iPhone 11 от 2019 година


Изглежда, че милиардерите избират главно сред iPhone и Samsung

Изглежда, както множеството елементарни хора, милиардерите избират сред iPhone и Samsung Galaxy. Но за разлика от множеството елементарни консуматори, някои от най-богатите хора избират съответни модели Android с избрани екстри.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР