Ако много държите на възпитанието, в петък след работа не

...
Ако много държите на възпитанието, в петък след работа не
Коментари Харесай

Др. Петров: В петък пиенето и секса са по-полезни от чистия въздух!

Ако доста държите на възпитанието, в петък след работа не тичайте…

Знайно е, че всички обичат петъка, акто се знае, че в понеделник всички мечтаят за петък. Затова незнаен класик е споделил: По-добре неприятен петък, в сравнение с добър понеделник.

Учени са разкрили, че съществува така наречен „ петъчен синдром “. Той се показва в отвращение за работа и предпочитание да излъжеш началника нещо, с цел да си тръгнеш по-рано.

Петък е най-разпространената фантазия измежду хората на труда. Тя стартира в понеделник и продължава цели четири дни без спиране.

Петък може и да не е народен празник, само че пък е всяка седмица. 90% от популацията споделят тази мисъл.

Мнозина свързват петък и петъчната вечер с купони и мощни другарски сбирки. Но има и здравословни версии. Например разходка в парка самичък или със фамилията и дишане на пресен въздух. Друг образец: спортуване в къщи или във фитнеса. Трети различен вид: Цялото семейство се изнася някъде надалеч от града, измежду природата и диша с цялостни гърди. Малко известна, само че здравословна е концепцията да си легнете рано и да се наспите след работната седмица. Така в събота сутринта ще сте подготвени да чистите жилището, да извършите дребен ремонт, да учите уроците с децата или да поправяте колата…

.
Класическо петъчно събиране на фамилии с деца...

На горните оферти господин Петров дава отговор: Колко би трябвало да е трагичен и комплициран човек, с цел да си аргументи всичко това?! Можеш да се гръмнеш и по различен метод: лягаш пред тв приемника и пускаш турски сериал или българско риалити с втръснали до гибел муцуни. Леталния излаз е обезпечен.

Пийте и замезвайте богато. Хубавото пиянство обезпечава прелестно въодушевление! - сочи други Петров. Др. Петров дава и някои инструкции за секса в петъчната вечер, само че нямаме алена точка с изписано цифрата 18 в нея по тази причина ще обобщим в резюме: пиянство и секс е по-добре от чист въздух, тъй като никой не знае какъв брой е чист!

Май, че други Петров е по-ценен от левзеята на проф. Янкулов...

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР