Ако мислите, че онова, което привлича най-много мъжете, е красивата

...
Ако мислите, че онова, което привлича най-много мъжете, е красивата
Коментари Харесай

Ето 4 големи женски грешки, които автоматично отблъскват мъжете

Ако мислите, че това, което притегля най-вече мъжете, е красивата осанка и сексапилната фигура, грешите. Приятният външен тип несъмнено е значим, с цел да притегли погледа на един мъж, само че има надалеч по-привлекателни черти от цялостното лъчение на дамите, които работят като магнит за мощния пол. Просто е. Една жена става привлекателна, в случай че е уверена, сигурна в себе си и женствена. Всичко останало е допълнение към привлекателността ѝ.
Красотата, възприятието за комизъм, смехът са все качества, които са значими, с цел да бъдете видяни. Ако не сте уверени обаче, в случай че се притеснявате от себе си, страхувате се да изразите мнение, от езика на тялото ви проличава, че имате подозрения в качествата си. Това се долавя от близките и може да ви изиграе неприятна смешка в любовта.
Кои са най-големите женски неточности, които автоматизирано отблъскват мъжете?

Задавате валидиращи въпроси, като „ Това прави ли ме дебела? “, „ Защо сподели това? “, „ Обичаш ли ме още? “
Ако желаете мъжът до вас да ви гледа с утвърждение и удивление, показвайте точно такова отношение към себе си. Уважавайте се. Имайте доверие в качествата си. Имайте високо самочувствие. Харесвайте се. Ако непрекъснато желаете утвърждение с сходни въпроси, вие в действителност не печелите любовта му, а го карате да се вглежда в минусите ви, на които акцентирате. Това отблъсква мъжете, тъй като ги кара да имат вяра, че вие сами не вярвате в себе си.

Казвате неща, като „ просто ме прегърни “, даже сътрудникът ви да е предан, да обича да ви гушка и да ви отдава вниманието си
Много дами бъркат, като употребяват сходни изречения, тъй като с тях подсъзнателно ангажират мъжа с прекомерно огромна отговорност към тях. Това може да изплаши доста мъже. Ако непрекъснато повтаряте, че желаете да бъдете прегърнати, утешени, да бъдете държани от мъжа до вас, това може да го изплаши. Отговорността, която такива изречения разпореждат, е голяма. Възможно е мъжът до вас да се отдръпне, тъй като държанието ви допуска цялостна липса на персонално пространство, а това изтощава с времето.

Ревнувате, даже когато нямате съображение
Ревността е отровата, която може да довърши и най-щастливата и хармонична връзка. Когато непрестанно показвате ревнивост, следите всяка негова крачка, коментирате фотосите, които разгласява с приятелки или колежки, това отблъсква мъжа. Ако имате съображение за ревнивост е обикновено да я показвате. Но в случай че мъжът до вас освен не ви дава действителни мотиви за ревнивост, само че и непрестанно показва любовта и отдадеността си, а все пак вие изпитвате мъчителна ревнивост към всичко, което прави и всеки, с който поддържа връзка, това ще го отблъсне.

Казвате, че сте изгубени без него, без любовта му
Подобни изречения товарят още повече връзката. Ако му повтаряте, че сте изгубени без него, че не знаете по какъв начин ще живеете без него или че животът ви не би имал смисъл, в случай че не сте дружно, това несъмнено отблъсква. Ако мислите, че с сходни изречения показвате любовта си и ще съумеете да изискате и неговата, грешите. Ефектът е таман противоположният. Повечето мъже ще се оттеглен инстинктивно при такова държание, тъй като с такива изречения дамите обезценяват сами себе си, наподобяват с ниско самочувствие и като че ли животът им е изпразнен от смисъл и наличие самичък по себе си, а зависи напълно от мъжа до тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР