Ако Михаела Велкова ви се струва просто позната, то тогава

...
Ако Михаела Велкова ви се струва просто позната, то тогава
Коментари Харесай

По следите на Пиленцата: Михаела Велкова се отдаде на лукс на Френската Ривиера

Ако Михаела Велкова ви се коства просто позната, то тогава значи още веднъж би трябвало да изгледате първия български тийн уеб сериал „ Не по този начин, брат “, а по-късно и клипа към песента „ Акула “ на Емилия и Денис Теофиков. Тогава ще си припомните какъв брой артистична и харизматична е красивата брюнетка.

Виж още: WTF? Кристиан Костов изненада със необичайно държание на морето

Михаела сега живее и учи в Англия, само че при всяка опция пътува в чужбина на отмора с другари или се връща в България, където живеят огромна част от най-близките ѝ.

Виж още: Грях посред София: Алекс и Ева от " Ергенът " се натискат на Витошка

Ако видите профила ѝ в Instagram, ще си кажете, сигурно, че това момиче е инфлуенсър, само че към този миг не се е насочила към тази специалност. Преди повече от година Михаела започва собствен канал, в който стартира да качва влогове на британски език, само че очевидно осъзна, че това не е нейното нещо.

Виж още: Опасна е: Людмила от " Ергенът " може да разбере историята на всеки мъж, ето по какъв начин!

Актрисата от най-известния тийн уеб сериал е празненство човек и съвсем всяка нейна вечер минава по заведения и щури купони. В момента Михаела е на лятна отмора на Френската ривиера с другари, а по сторитата ѝ виждаме, че всички са се отдали на лукс  – вкусна храна, нощни заведения, скъпарски заведения, плажни празненства. Животът несъмнено я влече.

Виж още: Топ коафьорът на TikTok Костадин Колев: Топ 3 съвета за твоята коса!

Няма по какъв начин да пропуснем обстоятелството, че всяка нейна фотография е с деликатно определена визия. Велкова несъмнено си пада по по-ексцентричните тоалети, с които няма по какъв начин да бъде незабелязана. Дори на плажа залага на букли, страховит бански, грим и доста аксесоари. 

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelavlkvv/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР