Ако мечтаната за вас работа е да получавате пари, докато

...
Ако мечтаната за вас работа е да получавате пари, докато
Коментари Харесай

Търси се човек, който да пътува по света срещу $2200 месечно

Ако мечтаната за вас работа е да получавате пари, до момента в който пътувате по света, имаме положителни вести: компания търси хора, които да пребродят планетата, с цел да участват на две от най-готините събития в годината. Звучи ужасно, нали? Но дано забележим по-подробно защо тъкмо става въпрос и дали всеки един от нас може да кандидатства.
Всъщност, работата е там, че екипът, изравен зад Ski Week и Yacht Week, търси две изобретателни персони, които да пътуват по света цяла година, с цел да участват на две извънредни събития и да снимат наличие по пътя си.

Работата наподобява много привлекателна и несъмнено доста по-вълнуваща от общоприетите работни позиции.
В подмяна на напъните си, тези двама души ще получават по 2200 $ на месец, както и безвъзмездни самолетни билети и настаняване, оповестява T+L.
Спирките и за двете събития включват забавни места като Канада, Аспен, Австрия, Хърватия, Гърция, Черна гора и Британските Вирджински острови.
За непознатите, Yacht Week се състои от поредност от плаващи фестивали с шест неповторими маршрута на четири зашеметяващи дестинации. Междувременно Ski Week съчетава ски и зимни събития в най-хубавите бели курорти по света.

На двамата наети създатели ще бъде предоставено да снимат фотоси и видео за каналите в обществени медии на Ski и Yacht Week. Вероятно за множеството от вас това звучи като сбъдната фантазия.
Не сте доста сигурни в своите видео и фото умения? Не се тормозете, в случай че ви наемат, ще получите професионално образование. Дори ще имате достъп до експертни наставници през цялата година, което ще ви помогне да развиете уменията си в основаването на наличие за пътувания.
„ Не е нужно да сте умел експерт, с цел да кандидатствате, стига да имате изобретателно око и предпочитание да се научите.

Големите персони и буйните разказвачи са това, което търсим за нашите „ публични основатели на наличие “, споделя Уил Уикс, шеф по маркетинг и технологии в The Yacht Week & The Ski Week.
Ако сте подготвени да кандидатствате, посетете уеб страницата на Yacht Week и попълнете заявката до 1 ноември. Всичко, което се изисква, е да сте над 21 години, да имате годен паспорт и жадност за завършения.
Инфо: profit

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР