Ако мечтаете да си починете от стреса, може да си

...
Ако мечтаете да си починете от стреса, може да си
Коментари Харесай

Откъсването от рутината с мини отпуск или „година на почивка за възрастни“ може да бъде подмладяващо

Ако мечтаете да си починете от напрежението, може да си визиите спокойна ваканционна седмица или дълъг уикенд. Но някои хора избират нещо по-голямо, намирайки способи да отделят по-дълго или по-разнообразно време от рутината.

Мини отпуски. Възрастни празни години. Или просто празни месеци. Удължените почивки варират от овакантяване на работа до взимане на отпуск до просто работа от разстояние на ново място, с цел да изпитате друг метод на живот. Става въпрос за излизане от предстоящото и презареждане.

Това не е напълно ново, несъмнено, само че катаклизмът на пандемията в професионалния живот накара повече хора да се запитат дали в действителност желаят да работят по метода, по който до момента.

Бари Ключик, експерт по връзки с обществеността, който живее в предградията на Детройт, от дълго време искаше да прекара повече време в Сиатъл. Но едвам когато Коронавирус го тласна към изцяло отдалечена работа, той се почувства кадърен да прекара един месец там, дружно със брачната половинка и щерка си.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР