Ако ме питате, направихме повече, отколкото една партия може да

...
Ако ме питате, направихме повече, отколкото една партия може да
Коментари Харесай

Борисов пред ГЕРБ: Направихме повече, отколкото една партия може да направи

Ако ме питате, направихме повече, в сравнение с една партия може да направи. Беше елементарно, тъй като преди нас безусловно не бяха създали нищо.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред членове на партия ГЕРБ, която организира Национална работна среща в НДК. " Хората споделиха, че не желаят " Витошка " да е цялостна с джипове на мутри. Не желаят да има зеещи зелени пространства и унищожени паркове. Искат и те да имат автомагистрали като белите хора. Метро желаят, нови трамваи, тролеи, рейсове, какво ли не. Всичко това ние го направихме ", посочи Борисов.

Министър-председателят означи, че ГЕРБ беше определена, тъй като " народът искаше да се отърве от тройната коалиция ". Той посочи, че тогава е имало и други любимци, " наричайки се десни и сини, а то се оказа, че са напряко болшевики ". Борисов е безапелационен, че единствената дясна партия се споделя ГЕРБ.

Бойко Борисов разкритикува кметовете на общините, че не са задоволително дейни, когато би трябвало да се пазят от обвинявания. " Ако потегли кмет по кмет, ами то няма град с нещо ненаправено. В същото време има неодобрение ", уточни той.  " Показаха 2-3 санирани блока, че протекли, а вас това не ви интересува. Не отидохте най-малко един път да изкарате хората от санираните блокове, с цел да кажат удовлетворени ли са. В общественото пространство остана, че калапво са санирани. Ако е правилно, то е извънредно, в случай че не е, за какво си мълчите? Защо не се съпротивлявате? Сега няма да пусна пари за саниране до момента в който това не го видя, предизвестявам ви ", съобщи министър председателят.

Според него при депутатите и министрите от партията има подобен проблем. " Работя всекидневно с Томислав, Влади Горанов и още двама-трима има, а другите би трябвало да ги търсят, с цел да излязат да си защитат тематиката ", каза Борисов. Той изрази неодобрение, че някои министри недоглеждат, когато внасят нещо в Народното събрание, и чакат то да бъде поправено там. " Само че тъкмо тогава влизаме в гнездото на осите. Цветанов би трябвало да поставя върховен пилотаж, с цел да ни поправи и откровени нелепости, когато сме пускали ", добави Борисов.

По негови думи страната в никакъв случай не имала по ефикасна битка с контрабандата, от която си е спечелила доста врагове. " И всеки ден някой излиза и приказва за корупция ", възмути се Бойко Борисов. " Най-корумпираните хора приказват за корупция сега. Както сподели Данчето, първо започнаха през лъжливи уеб сайтове, в този момент си ги приказват ей по този начин. Това трови атмосферата ", означи министър председателят.

Той въпреки всичко призна, че на доста места има корупция. Той предизвести кметовете на обитаеми места " да си почистят къщичките ", тъй като рано или късно това ще избие и то ще падне върху партията. " Хората желаят правдивост. Ние би трябвало да внимаваме да не се превърнем в елитарна партия, хората не ги обичат. Към всяка една душа да сме индивиди " прикани Борисов.

Той разяснява още направените вложения в България, които дефинира като " действителни " - за фабрики и стопанска система. " По районите са същински, живи вложения, които докараха до там, че няма работна ръка ", уточни водачът на ГЕРБ. " Американският дипломат ме пита: " за какво вие отчитате два пъти по-малки вложения, в сравнение с са действителните американски вложения ". Ами споделям: " тъй като не ги регистрирам аз, имаме такава статистика ", показа Борисов. Той попита за какво да има вяра на " един провален, изхвърлен от ръководството политик, който споделя, че вложенията са рекордно ниски, а не на Американската комерсиална палата ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР