Ако Мая Манолова бе станала кмет, тя щеше да се

...
Ако Мая Манолова бе станала кмет, тя щеше да се
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Ако бе станала кмет, Мая Манолова щеше да е марионетка

Ако Мая Манолова бе станала кмет, тя щеше да се трансформира в марионетка, сподели политическият Пи Ар Нидал Алгафари по Канал 3.

По думите на госта в преваденето на Офанзива с Любо Огнянов Манолова би трябвало да работи с пъстър общински съвет, а решенията нямаше да ги взема тя, а ръководителите на придвижванията, които я поддържаха. Тогава тя щеше да е марионетка. Очаквах по-силно показване на ГЕРБ. Предвид слабите водачи на Българска социалистическа партия. Цялото обграждане към Корнелия Нинова е такова ", разяснява той.

"Имат доста качамак да изядат в Българска социалистическа партия до момента в който съумеят да приготвят партията за изборите. От партията на Слави ще търсят нови, млади и неокаляни политици. Така че Мая Манолова не пасва. Тези хора ще бъдат насочвани от Слави и неговите хора. Възможно е да бъде политическа патерица. Хората на Слави могат да вземат това ляво пространство. Но по-скоро ще заложат на нещо по-различно, по-европейско, да привлекат младежите. Ако съумеят да го създадат умно, би трябвало да се тормозят от тях. Ако завоюват до 10 % обаче няма за какво да се тормозят от тях, ще бъдат краткотрайно събитие ", приключи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР