Ако мандатът отиде в ИТН, ние сме заявили, че с

...
Ако мандатът отиде в ИТН, ние сме заявили, че с
Коментари Харесай

Андрей Гюров: С тази формация на ИТН и с ръководството й не можем да разговаряме

Ако мандатът отиде в Има Такъв Народ, ние сме декларирали, че с тази групировка и с управлението й не можем да беседваме, тъй като те скапаха съществуващата коалиция, разяснява пред публицисти ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров.

" Не бих си разрешил да суфлирам на президента, той до момента сподели отговорно държание в границите на конституцията, ще реши на кого да даде мандата ", уточни Гюров. За него значимият въпрос в този момент е какво следва пред страната.

" Виждаме за следващ път, че думите за градивна съпротива и за отговорност пред значимите решения за страната, такива неща липсват в дейностите на ГЕРБ. Върнаха мандата несбъднат, вкарват страната в една поредна политическа рецесия. А видяхте, че ние направихме всичко допустимо да осъществим първия мандат, само че не намерихме поддръжка от 121 души. Всичко, което следва, е в ръцете на президента. Ще се явим на съвещания на следващия ден в 9ч., с цел да приказваме за реализацията на третия мандат ", означи шефът на парламентарната група на Политическа партия. Гюров бе безапелационен, че те бихма подкрепили едни диалози към програмата, която са съставили, с досегашните си съдружни сътрудници - Демократична България и Българска социалистическа партия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР