Ако мандатът беше в Изправи се БГ! Ние идваме, категорично

...
Ако мандатът беше в Изправи се БГ! Ние идваме, категорично
Коментари Харесай

Хаджигенов за коалиция ИБГНИ, ДБ и проект на служебните министри: Добре звучаща възможност на този етап

Ако мандатът беше в " Изправи се БГ! Ние идваме ", изрично щеше да е друго. Щяхме да покажем по какъв начин и за какво може да се направи държавно управление на малцинството и по какъв начин то може да работи въобще. Със сигурност щяхме да създадем държавно управление на малцинството. Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов юрист Николай Хаджигенов.

Ние идваме, с цел да покажем по какъв начин и ще го създадем още веднъж. Ние показахме задоволително неща и в този парламент, акцентира той.

Николай Хаджигенов и Мая Манолова разясниха възможен политически план на служебните министри Асен Василев и Кирил Петков.

Политическото поумняваме там е реалност, до момента в който в " ИТН " даже няма заченки на поумняваме политическо, счита адв. Хаджигенов.

Финансовият министър съумя да прокара три актуализации на бюджета, те са хора с потенциал, които имаха опция да се потвърдят в служебното държавно управление, счита Мая Манолова.

На въпрос дали след тези мнения не се оформя бъдеща коалиция " Изправи се БГ! Ние идваме ", " Демократична България " и новия план на служебните министри, Николай Хаджигенов съобщи:

Добре звучаща опция на този стадий, теоретизираме, само че това е ок, отлично.

Според Манолова на гласоподавателите е нужна убеденост, вероятност и вяра, че в идващия парламент обединенията на смяната ще бъдат първа политическа мощ.

На въпроса дали в тяхната групировка има разединение поради регистрацията на " Ние идваме ", адв. Хаджигенов изясни:

Хората би трябвало да знаят, че са част от някакво придвижване, точно по тази причина създадохме " Ние идваме " и го учредихме на годишнината от " кървавия 2 септември ". Това ще бъде гражданско придвижване, каквото е " Изправи се БГ! ".

Относно работата и късото битие на сегашния парламент, Мая Манолова съобщи, че Мая Манолова за неговата успеваемост и полза ще съдим по резултатите.

Важно е, че бяха обновени пенсиите, че към този момент няма да има пенсионер, който живее под прага на беднотия. Повишихме майчинството за работещите дами през втората година. За първи път има толкоз ясна и фокусирана поддръжка за земеделските производители, за дейците на културата... Така че, резултатите на този парламент, въпреки и къс, са забележими и са потребни за жителите.

Манолова разяснява и абсурда към Татяна Дончева, след изказванията на народен представител от Има Такъв Народ, че се е пробвала да разцепи парламентарната група с предложение на рушвет от 500 000 лева

Този въпрос ще се обясни в съда. За разлика от кюлчетата и пачките, в този момент спецпрокуратурата реагира стремително и истината ще се разбере. За нас е ясно, то се видя. Истината ще стане ясна в съда, ние сме сигурни, че това е нечиста сделка, удар против Таня, разяснява Манолова.

Според Николай Хаджигенов " цялото това е страшна тъпота ".

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР